telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
Download complete video now!

(HD) Én, és a személyi edzőm

0 látta
0%

Szex a konditeremben

Szombat délutáni privát személyi edzésre járok Tiborhoz a szőke hajú személyi edzőmhöz. Mindig jóga gyakorlatokkal kezdek, majd jönnek a különböző nyújtások, aztán pedig Tibor segítségével kezdetét veszi a kemény testedzés, testépítés. Nőként konditerembe járni eléggé új, izgalmas érzés. Tibor megérkezését követően gerincgyakorlattal kezdünk, azon belül is gerinc nyújtással.

Mi izgatja a nőket? A figyelmes férfi!

Az edzőm mindig nagyon figyel rám, és arra, hogy mindig minden gyakorlat során helyesen legyen mindenem, és hogy az adott gyakorlatokat tökéletesen végezzem el. A gerinc nyújtása közben elkezdte simogatni a finom, puha lábaimat, majd miután megszagolgatta, és megpuszilgatta a lábujjaimat, szépen szájába is vette a cuki lábujjaimat, és közben vissza vissza ment csókolgatni a talpacskámat is. Előbb az egyiket, aztán a másikat is végigcsókolgatja, miközben nagyon figyel arra, hogy jól feküdjek a kék fitneszgömbön.

Mivel Tibi az okjs személyi edzőm nagyon jó pasi, ezért amíg az egyik lábacskámmal volt elfoglalva, másik lábammal már a farkát simogattam az edző nadrágján keresztül. Ekkor csattant el köztünk az első szerelmes csók, miközben ő már a kék leggings picsanadrágomon keresztül az egyre nedvesedő puncimat simizte. Miután felmérte a popsim fejlődését, és nyugtázta, hogy jól fejlődök, letolta a nadrágját, Én pedig a talpaim közé vettem a farkát. Ő közben tovább vetkőztett, és a nacimat lehúzva a puncim, és a popsilyukam kezdte el simogatni. Ekkor felgyorsultak az események, és hirtelen elölről is elkapott, majd felhúzta a fehér sport felsőmet. A követező pillanatban már be is tette farkát a picit szőrös, de fazonra nyírt puncimba, és elkezdett hátulról magáévá tenni, miközben a melleimet masszírozta. Ezután lefeküdtünk a földre, és a talpaimmal kezdtem el kényeztetni ekkor már teljesen erektált péniszét.

Az oktatóm a számba élvezett

Szájba spriccelés, ondónyelés
Geci nyelés

Pár pózváltás után, már jelezte, hogy nem bírja tovább, így leülve elé a fitnesz szőnyegre szopni kezdtem a farkát. Pár másodperc alatt rá is élvezett a számra. Hmm, jó volt ez a személyi edzés! Legközelebb is jövök edzeni!
No pain go gain! Csajok, edzésre fel!