telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Kivertem a szerelő pasinak

0 látta
0%

Irodista nő kiveri a faszát a szerelőnek

A kisfilm elején a 30-as éveiben járó nő belső monológját hallhatjuk, amint épp azon gondolkodik vajon így átlépve a harmincadik életévét is olyan vonzó nő-e még, mint régebben, a 20-as éveiben. Mivel időközben átment egy váláson is, és azóta nincs aki dugja, így az önértékelése is picit sérült. Úgy gondolja az a megoldás, ha a munkába menekül, ezért egyre több időt kezdett az irodában tölteni. Csak eközben vette észre, hogy negatív belső gondolatai igazából mindenhová elkísérik, így ezek figyelmen kívül hagyása nem megoldás.

Mivel nem tud szabadulni gondolataitól, és így végképp nem tud a munkára sem koncentrálni, ezért elmegy egyet sétálni az iroda körül. Kellemes nyári idő van, épp egy kicsit be is borult az ég s fúj a szél… Lehet esni fog… – Gondolja. Jó lesz, ha sietek visszafele! Az utcán vele szembejövő manusról álmodozik épp. Vajon milyen családapa lesz ebből a rosszfiúból? Milyen lehet ez a srác az ágyban? Mielőtt azonban túlságosan is belemerülhetne ezen gondolatainak kifejtésébe elkezd szemerkélni az eső, így sietősre fogva a tempót elindul elindul az iroda felé, majd visszaérkezvén ismételten filozofálgatásokba kezd az íróasztalánál. Tart ez egészen addig, amíg meg nem szólal a csengő…

Odamegy a bejárati ajtóhoz, majd kinyitván azt a riasztó meghibásodott bekötését javítani szándékozó szakemberrel találkozik. Készségesen odakíséri a férfit az elektromos szekrényhez, majd a manus a földre feküdve munkához is lát. A nő árgús szemekkel figyeli minden mozdulatát. Szinte csodálja… Belső gondolatai ekkor sem hagyják békén. A férfi jelzi, hogy túl melege van a felszerelésében, és illedelmesen rákérdez a nőnél nem-e volna gond, ha levenné a felsőjét? Persze, hogy nem gond feleli a nő. Aztán lekerül a felső, és vele együtt a nadrág is, így hős szerelőnk csak egy fehér boxerban szereli azt a villanyt. Ez nem semmi! Gondolja a nő, és átlépve minden félelmén elkezdi simogatni a férfi combját, aki ezt hagyja is. Pár másodperc után előkerül a hapsi nagy fasza, és a frusztrált irodista nő ki is veri neki.