telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Fiatal pucér pinák egymást kényeztetik a fürdőben

0 látta
0%

Leszbikus iskolás tinilányok szexelnek a kádban

Tracy az iskola legszebb tinilánya éppen forró fürdőt vesz, miközben lágyan, érzéki mozdulatokkal masszírozza bőrébe finom mézillatú tusfürdőjét. Mialatt a tinédzser lány magát simogatja arra gondol, hogy valahol másutt fiatal csajok dugnak és eszméletlen nagyokat élveznek. Elkeseríti őt a tudat, hogy a kádban egyedül, magányosan üldögél. A szexpartnere Keira már hetek óta távol van tőle, mivel egy ázsiai cserediák programban vesz részt. A szőke tinike már irtózatosan vágyakozik élettársa  formás, borotvált, csupasz muffja után.

Akárcsak a barátnője tüzes ajkai a kád kellemes meleg vize lágyan csiklandozza, simogatja a diáklány szűk kis punciját, amitől Tracynek pajzán gondoltai támadnak, így elhatározza, hogy magához nyúl.

Ahogy önkielégítés közben a puncijához ér érzi, hogy az időközben kissé borostássá vált. Úgy dönt, hogy leborotválja a pelyhedző szőrt a muffjáról, elvégre manapság a pucér pinák a divatosak, nem úgy, mint a nagyszüleink idejében. Ám mikor éppen nekiállna borotválási procedúrának, legnagyobb meglepetésére betoppan a fürdőbe fullos barna hajú barátnője. A dögös szöszi lány nagyon megörül formás seggű szeszpartnere láttán.

A barna hajú vadmacska vadító nézésével szinte megbabonázza szőke tinédzsert. A két lány között igazi leszbikus szerelem bontakozik ki. Tracyne áttveszi szexpartnere felett az irányítást, egy kis petting gyanánt izgatóan borotválni kezdi leszbi barátnője enyhén szőrös pináját, mialatt fülébe piszkos dolgokat suttog.

Emlékszel még az első iskolaszex élményünkre, tudod amikor még középiskolás csajok voltunk? Éppen úgy foglak kinyalni, mint akkor a suli lányöltözőjében.  Szét fogom ujjazni a kívánatos, nedves pucér pinádat!

borotvált tini pinák
Fullos leszbikus iskolás tinilányok egymás pináját borotválják.

Az intim szőrtelenítés után a lányok egymásnak estek. A fiatal leszbikus csajok profi pornósokat meghazudtoló orgiát csaptak, élvezésig kényezették egymást a fürdőben, sikeresen felidézve az első szexuális élményüket az iskolában.  A tinilányok még tovább merészkedtek, azóta közösen készítenek HD minőségű tini leszbi XXX filmeket.