telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Ingyenes lábmunka és harisnyaszex videó

0 látta
0%

Meglestem a német vendégeinket láb és harisnyaszex közben

Nyaranta kiadom a balatoni házamat, hogy egy kis plusz bevételhez juthassak, és persze azért is, hogy perverz szexuális szokásomnak a kukkolásnak hódolhassak. Az idén a legizgalmasabb élményem egy lábfetisiszta német házaspár kukkolása volt.  Mindamellett, hogy a kulcslyukon keresztül figyeltem őket, ráadásul az egész szexkalandot rejtett kameráim segítségével rögzítettem, méghozzá FULL HD minőségben, hogy később kiverhessem a videóra a faszomat.

Tudom, hogy betegesen perverz állat vagyok, azonban kizárólag a bizarr dolgokra áll fel a farkam, így máshogy nem is igazán tudok kielégülni. Már a lábfétis szó hallatán is előváladék jelenik meg a makkomon, megnedvesítve harcra kész szerszámomat, ha pedig még kukkolás is társul a dologhoz, akkor az maga a szenzuális mennyország a számomra.

Szóval ott álltam és leskelődtem a hálószoba ajtó zárnyílásán keresztül és csak ámultam, hogy a harisnyás német asszony  milyen profi lábmunkával kényezteti a férjecskéjét. Annyira beleképzeltem magam a szituációba, hogy szinte a farkamon éreztem a dögös feleség szexi harisnyával fedett talpainak az érintését. Bevallom, hogy azt azért sajnáltam, hogy nem dughattam be farkam a német csaj formás, pucér pinájába. Legszívesebben beszálltam volna a remek harisnyaszex orgiába, és a sráccal partiba vágtam volna a csajt. Azonban ahogy a mondás is tartja:

Két fasz nem fér meg egy picsában!

német vendégek harisnyaszex közben
Fricc éppen ráélvez felesége Birgit lábfejére harisnyapornó közben.

Bánom a dolgot, hogy nem élvezhettem rá a lány izgató lábfejére és nem kenhettem szét a gecimet a gyönyörű talpain. Azonban nincs okom az aggodalomra, egyrészt itt van nekem ez a remek videó, amit szenya módon rögzítettem, másrészt a nyári pénzemből egy rakás harisnyás kurvát is bérelhetek, akikkel kedvemre szexelhetek. Talán a bérribancok még egy beteg kukkolós lábfétis szerepjátékba is belemennek.