telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Gyúrós csaj, és az óriási clitoris

0 látta
0%

Különleges punci óriás clitorissal!

Azt bizonyára mindenki tudja, hogy a clitoris úgy működik, mint egy pénisz, csak ez némileg kisebb kiadás. Bár… Ezt a felvételt látva néhány igazán hardcore kispöcsű tag most egészen biztosan elszégyellte magát, hiszen nem elég, hogy a csajnak nagyobb keze, hanem még szó szerint nagyobb pöcse is van. De miről is van itt szó?

Tudtátok?

A klitorisz szó a görög „kleitoris” szóból származik, és kis dombot jelent, ám időközben kiderült, hogy korántsem olyan kicsi, mint ahogyan a neve sugallja.

Mindenkinek! Röviden a csiklóról!

Fontos tudni, hogy rengeteg idegvégződés található a csiklóban, így szerepe korántsem alulbecsülhető! Számadatokkal szemléltetve a pénisz makkjában 4000, a klitorisz hegyében nagyjából 8000 idegvégződés található. Érzékenysége személyenként változó, egyesek könnyű, míg mások erősebb és feszesebb csiklóingerlést igényelnek.

Mivel első pillantásra a csikló kicsinek tűnik, ezért a férfiak elég későn fedezték fel ezt a kéjzónát. Az első tudományos írásokat az ókori görögök készítették a klitoriszról, és úgy hitték, hogy stimulálása által a nők is képesek sperma termelésére, ezért az aprócska dudor szerepét nélkülözhetetlennek tartották a szaporodásban. Furcsa, de a tudósok nem igazán kutatták a klitoriszt egészen a 21. századig, ám napjainkra az új orvosi műszer technológiának köszönhetően sikerült tisztázni pontos anatómiáját. A csikló látható része a kis szeméremajkak felső találkozásánál, a hüvelybemenet előtt helyezkedik el, de izmok által alkotott szárai akár 10 cm-re is behúzódhatnak a testbe.

Gondolta bárki is, hogy ez a bámulatos szerv versenybe szállhat egy pénisz méretével? Pedig a benne megtalálható szövet szexuális izgalom hatására vérrel telítődik, megmerevedik – a hímvesszőhöz hasonlóan -, és mintegy kétszeresére duzzad. A klitorisz mérete a hormonális rendszer átalakulása miatt egész életen át változik, a serdülőkorban indul meg növekedése, és 1,8-szorosára nő a pubertáskor végére. A változókor befejezte után a csikló akár 7x nagyobb is lehet, mint születéskori állapotában, ami talán megmagyarázza, hogy az idősebb nők miért élvezik jobban a szexet.