telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Gyönyörű tini, és a gengszter

0 látta
0%

Zsenge ostoba ribanc BDSM története

A fiatal lány az ország másik felében lévő erdőbe indult kirándulni a nemrégiben internetről megismert barátaival. Ezen baráit Facebookon, Tinderen, és más oldalakon ismerte meg. A srácot, aki nagyon bejött neki pedig egy szexpartner kereső oldalon találta. Először csak beszélgettek, majd hamarosan eljött a találkozó ideje, és mindketten nagyon jól érezték magukat, ezért úgy döntöttek, összehozhatnának egy egész napos találkozót is. De mit csináljon egy fiú, és egy lány ha egész nap ráérnek? Egy kirándulás mindig jó választás! Így volt ez most is, amikor a srác kitalálta, hogy menjenek el kirándulni az ország másik felében lévő erdőben, mert az olyan baromi érdekes, és rendkívül izgalmas. A lány belement a találkozóba, azoban előző este valamiért mégis rémálmok kísérték, és nem igen tudott aludni. Végül megmagyarázta magának, hogy ennek semmi rossz előjele, vagy előrejelzése nincs, csupán nagyon izgul, hogy holnap egy egész napot tölthet a világ legjobb pasijával. El is érkezett a reggel, és mindketten útnakindultak.

Váratlan fordulat.. A lány bajba kerül!

Fél nap fáradtságos, és unalmas utazás után meg is érkeztek a szóban forgó erdőbe. Azonban ekkor váratlan fordulat következett… A lány szerelme eltűnt, és a kis fruska egyedül maradt az erdőben. Mivel már dél elmúlt, és nagyon félt, hogy egyedül nem fog semmire menni, majd hogy hamar eljő az éjjel s rásötétedik, ezért valahogy kikászálódott a közeli erdei útra, ahol épp egy arra járó furgont sikeresen meg is állított. Kétsébeesetten elmondta, hogy bajban van, nem találja a pasiját, és nagyon fél, hogy nem fog tudni kijutni a hatalmas erődből, ezért szeretne segítséget kérni. Ez idáig rendben is lett volna, azonban akit megállított már külső jegyeiben is magában hordozta a tipikus maffiozó ismertetőjegyeket. A fiatal férfi nagyon segítőkésznek bizonyult, azonban a lány is érezte, ez nem lesz ingyen buli… Úgy tűnt minden rendben, hisz a férfi az ilyesztő külseje ellenére elindult az erdei út erődőből kifele vezető szakaszán, így a cica kicsit meg is könnyebbülhetett. Azonban egyszer csak nemvárt fordulat következett.

zsenge tinilány és a gengszter
A pillanat, amikor minden rosszra fordult..

A férfi megállította az autót, majd dinamikusan így szólt:

Vedd le a felsőd!

A lány belement, mivel úgy gondolta ennyi elég lesz, hogy kifizesse a fuvardíjat. Amint levette felsőjét az agresszív férfi ruhájánál fogva megragadta az ölébe fektette, majd az újjára köpve egyből a lány puncijához nyúlt, miközben másik kezével befogta a nő száját. Egy kötéllel gyorsan megkötözte a nő mindkét kezét, majd agresszíven ujjazni kezdte. Ezt követően a lány több pofont is kapott, majd a fiú az arcába köpött. Ezután kilátásba helyezte:

És most le fogod szopni a faszom hülye kurva!

Ekkor elővette farkát, amit a megkínzott kislány szájába adott, aki persze szó nélkül felemelő orális örömökben részesítette az agresszív férfit.

megalázták a fiatal lányt
Arcon köpte, felpozota a fullos lányt