telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
Download complete video now!

MAGYAR (HD) – Kefélés a házas nővel

0 látta
0%

Férjezett magyar csaj szopik titokban a férje háta mögött

Kikivel a gyönyörű, 22 éves, irodista pályakezdő lánnyal először az utcán sétálva találkoztam. Amikor leszólítottam nagyon kedves, és aranyos lányként viselkedett, annak ellenére, hogy elmondása szerint ebédszüneten volt, és éppen ebédelni sietett a közeli étterembe. Illedelmesen megkérdeztem tőle, hogy kérdezhetek-e esetlegesen valami személyes dolgot vele kapcsolatban? Erre így válaszolt:

Hát attól függ mi az

Ekkor Én megkérdeztem tőle:

Férjnél vagy, esetleg barátod van?

Ekkor egy meglepően őszinte választ kaptam, mikor is kiderült, hogy ez a hihetetlenül szép, és kedves, csinos lány 2 éve férjnél van. Vagyis egészen pontosan 1 éve házasok, és előtte már 1 évet voltak egymással kapcsolatban.

magyar lány szopik
Milf

 

Próbálkozzunk be, hátha összejön egy kis kefélés a csajjal…

A pillanatnyi megdöbbenésem után, gyorsan emlékeztettem magam az alapszabályra: „Csak az a nő foglalt, amelyiken fekszenek”. Ekkor feltettem következő kérdésem a lány felé:

Milyen melltartót hordasz?

Erre ő így válaszolt:

Egészségügyi megfontolásból nem hordok melltartót.

Itt egy kissé felizgultam, és mindenáron látni akartam eme meseszép, okos lány csodás kebleit. Felajánlottam 5.000 magyar forintot, ha 1 percre megmutatja a melleit, melyre így reagált:

Ne haragudj, férjnél vagyok, ez Nekem így nem. Ne haragudj, de nem.

Tudtam, hogy bejövök a csajnak, így még egy kicsit fűztem, és nemsokára már a közelben lévő lakásán találtam magamat. És, hogy hol van napközben a ház ura, a férj? Nos, az építkezésen dolgozik, így estig biztosan nem fog hazajönni, tehát a mi kis gyors menetünket sem zavarhatja meg senki, és semmi.

Amikor felsőjét levette előttem a nagy csöcsök egyből a kezembe kerültek. Ezután letérdelt elém, majd egy gyors szopás következett. Nemsokára már a gyönyörű, sima, borotvált puncijába toltam be tövig a farkamat, miközben ő az ágyon feküdt. Ezután lefeküdtem a földre, ő pedig beleült a farkamba, és úgy lovagolt egészen addig, amíg bele nem élveztem forró, lucskos, kis puncijába.

Actors: Kiki Cyrus