telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD 60fps) Fiatal lány kínzása #2

0 látta
0%


Ez itt a második rész. Ide kattintva tekinthetitek meg az első részt.

A tetovált, szakállas, vén, perverz motoros tovább folytatja a lány szadizását…

Az előző részben nagyon csúnyán el lettem picsázva egy óriás korbáccsal, miközben szinte öntudatlan állapotban a földön feküdtem. A verés után képszakadás, és azt sem tudtam mi volt. Most arra ébredtem, hogy egy masszív vaskerethez vagyok kikötözve, és sajnos a helység nagyon ismerős. Ugyan az a kínzókamra, ahol eddig is voltam. Nagyon elkeseredetten éreztem magam, amiért még mindig itt vagyok, és nem tudtam szabadulni a vén köcsögtől. Egy padon ültem, lábaim teljesen szétnyitva, és lekötözve a masszív vashoz, a karjaim hátrakötve, a fejem pedig egy négyzet alakú vaskeretben volt befogva. Legalább most nem egy kötél volt a nyakamon… Biztató! Igazából azt sem tudtam mi történik, percekig csak ültem ott, és nem történt semmi. Egyszer csak megjelent a vén tag…

Bevallom őszintén már inkább örültem volna neki, ha szexet akar, és megdug, mintsem, hogy egy percig is tovább kínozzon. Nagyon elegem volt már, és nem tudtam mit enni, hogy szabadulhassak. Most odajött hozzám, és nagyon durván elkezdte ütögetni a csiklómat, ami óriási fájdalmat okozott nekem. Annyira, de annyira fájt, hogy már ordítottam, de ez őt nem hatotta meg, és tovább folytatta, amit csinált, miközben aljas módon kezével a számat is betapasztotta. A megpróbáltatásoknak itt még nem volt vége. Most egy bőrszíjjal vert el, majd odajött, és barátságosan megsimogatta az arcocskámat. Azt hittem minden jó lesz, de nem… Többször megütötte a hasamat a bőrszíjjal, és ez nagyon fájt nekem ?

Fojtogatott, miközben egy géppel a csikómat izgatta

Egyszer csak odatolt egy fura izét, ami egy mechanikus szerkezet volt, és egyértelmű célja a csikló izgatása volt. Ez a szerkezet elektromos árammal működött, és nagyon durván nézett ki. Bekapcsolta, majd odatette a puncimhoz, és ingerelni kezdte vele. Nagyon fájt, és nagyon rosszul esett, szinte teljesen lesokkoltam. Ekkor egy piros korbácsnak az ütő részét tekerte a nyakam köré, és ha túl hangos voltam fojtogatott vele. Persze túl hangos voltam, így alaposan megkaptam ami Nekem „járt”, és többször a számat is megpróbálta befogni, de mivel ez nem sikerült, így végül egy golyóval betapasztotta azt, és magamra hagyott a működő géppel.

Actors: Haven Rae