telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Lábfetisizmus a kocsiban

0 látta
0%

Imádom a női lábszagot

Kedves, aranyos, behódoló pasi vagyok. Az a típus, akit a nők mindig barátzónába tesznek. Éppen ezért számomra a női nem mindig is tabu volt, főleg szexuális értelemben. Ránézni egy nőre úgy, hogy az ne küldjön el, vagy röhögjön ki rögtön már egy csodálatos dolog számomra. Arról pedig, hogy valaha egy gyönyörű tetovált lányt talpát fogom szagolgatni, és csókolgatni soha nem is álmodtam volna. A lánnyal Facebookon kezdtem beszélni, és hónapokig beszélgettünk, mire leült velem egy kávéra, de előre közölte, hogy majd Én fizetek mindent, és, hogy ne gondoljak semmi komolyra, mert barátja van.

Mikor ezeket a szavakat meghallottam legbelül összetörtem. Kicsit szégyelltem is magam, amiért ilyen durván ismét pofára ejtett egy lány. Aztán eltelt 2 hét, mi pedig nem beszéltünk semmit, majd rámírt, hogy nemsokára ott van előttem kocsival, üljek be, mert akar valamit. A lány autójába beülve egyből levette a cipőjét, és a büdös, izzadt lábát az arcomba tolta. Megparancsolta, hogy szagolgassam a lábát, és a talpát. Parancsának azonnal eleget téve elkezdtem szagolni a lány lábát. Mikor meg akartam nyalni a lábujját rámordított, hogy csak szagolgatásról volt szó, és, hogy azt csináljam, amit megparancsolt. Így folytattam azt.

Aztán gondolt egyet, és rámparancsolt, hogy most nyaljam végig a talpát. Nyújtsam ki a nyelvem, majd tegyem a sarkához, és nyalogassam kicsit. Miután alaposan körbenyaltam a sarkát haladjak szépen felfelé a talpán egészen a lábujjaiig, ott majd álljak meg, és induljak vissza a nyelvemmel. Így is tettem, és közben éreztem, hogy a lánynak büdös a lába, illetve, hogy eléggé savanyú íze van. Nem akartam neki mondani, mert akkor biztos megharagudna. Aztán valahogy az egész elkezdett izgatni, és elkezdtem élvezi, hogy egy lány csicskája lehetek. Ekkor rámszólt, hogy most a lábujját is nyalogassam, és szopogassam meg. De jó nyálasan, aztán pedig nyeljem le a saját nyálamat, mert az őt szórakoztatja. Így is tettem, és ő közben nagyon gonosz volt velem, igazi kis domina.

lábfetisizmus
Imádom a női lábszagot