telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Sex a tesómmal

0 látta
0%

Családon belüli szexsztori

Vörös hajú srácként a csajok valahogy nem igazán vettek komolyan. Még most 22 évesen sincs semmi tapasztalatom a nőkkel, ami kezd egy kicsit frusztrálni. Ahhoz viszont túl csóró vagyok, hogy felnézzek a rosszlányokra. Mit lehet ilyenkor tenni? Semmit! Recskázok tovább mint, egy idióta. Már egészen belenyugodtam a szituba, amikor egyik haveromtól (aki járni akart tesómmal) megtudtam, hogy a kis ribanc titokban masztizik rám, mert baromira bejönnek neki a vörös hajú pasik. Mikor ezt meghallottam nem tudtam, hogy mit gondoljak. Egyszerre volt bennem a szégyenérzet tesóm miatt, ugyanakkor belegondoltam milyen frankó is volna egy testvér pornó a húgommal.

Napokon keresztül ezen gondolkodtam, és közben megrögzötten kerestem azon alkalmakat, amikor a húgom közelében lehetek. Kíváncsi voltam hogyan is reagál rám, a jelenlétemre. Azt vettem észre, hogy minél inkább elhittem magamról, hogy jó pasi vagyok, annál jobban zavarba tudtam hozni. Hmm.. Érdekes, úgy tűnik a haver igazat mondott! Mivel épp egy lakásfelújítás közepén voltunk, és az emeleti fürdőszoba épp átalakítás alatt volt, így csak a földszintit tudtuk használni. Mindig megbeszéltük az időpontokat, hogy ki, és mikor megy be, és jön ki. Én ehhez tartottam magam, amikor egyszer csak a húgom belép, mintha ott sem lennék, és közli, hogy ő most fog fürödni menni.

Én magabiztosan visszaszóltam, hogy Én megyek fürödni, majd azzal levetkőztem, és elindultam a kád felé. Ekkor már Ő is meztelen volt, és gyakorlatilag együtt léptünk be a kádba. Pár másodperces néma csend, afféle „mi a faszt csinálunk?” állapot. Aztán megengedte a melegvizet, majd pofátlanul be is állt alá, Én pedig szembefordultam vele, és mondtam, hogy Én voltam itt előbb, így Én is zuhanyzom. Ekkor egy hirtelen gondolattól vezérelve odanyúltam a borostás puncijához, majd azonnal el is kezdtünk csókolózni a zuhanyzó alatt. Hihetetlenül jó, semmihez nem fogható érzés volt. Tulajdonképpen fel sem fogtam, hogy mit csinálok, egész pontosan mit csinálunk. Nem szóltunk egymáshoz egy szót sem, nem volt rá szükség, annélkül is megértettük egymást. A kutyapózban való dugás után, kiverte az arcára. Arcon élveztem a húgomat! Úristen, el sem hiszem.

sex a tesómmal a zuhany alatt
Túl szoros családi viszony