telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Így készül az ebéd. Jó étvágyat kívánunk!

0 látta
0%

Csinos nő szarik a tányérra, avagy kaki evés ebédre

Tőlünk már megszokhattátok, hogy hozunk nektek mindenféle videót. A szoft pornótól kezdve az egészen durva kategóriákig nálunk előfordul minden. Azonban ilyen videót még nem mutattunk. Ebben a videóban egy kedves, csinős nő mutatja be hogyan készíti magának az ebédet. A folyamatot részleteiben kielemezzük mi is.

Először is szükség lesz egy kis asztalkára. Tegyünk rá terítőt (mert ugye minden asztalra illik terítőt tenni). Aztán nézzük, amint a lány a fenekét mutogatja egy gyönyörű, fekete egyberuhában. Miután kellő képpen felizgatta magát a seggének mutogatásával, megfordul, és kiszabadítva melleit megmutatja azt is. Simogatja, markolássza, izgatja nagy melleit. Aztán egyik lábát felteszi  az asztalra, majd egy boros poharat tart a csupasz puncijához. Széthúzza a kisajkait, majd elkezd belepisilni a pohárba. Miután a poharat háromnegyedik tölti vizelettel, leteszi azt az asztalra. Ezt követően elővesz egy lapos fehér tányért, majd fölé pozícionálja szaros seggét. Pár másodperccel később elkezdi kinyomni a friss, meleg szarját a tányérra. Miután több részletben kikakálta magát, megmutatja a tányért a kamerának. Ezt követően brokkolit helyez a szarra, majd illedelmesen leül az asztalkához, és megdícséri az ételt. A szarszag egyenesen elbűvölő, de a húgyszagra sem lehet panasz.

Az ebéd elfogyasztását a tányéron lévő fos ujjazásával kezdi. Miután többször jó mélyen belenyomta mutatóujját, szájába veszi azt, és tisztára nyalja. Mivel ez így eléggé illetlen dolog, ezért villát ragad, majd azt belenyomva az ételbe egy újabb adagot emel a szájához. A kamera előtt alaposan megrágja, majd lenyeli. Ezt követően sok sok nyálat hozzáadva az ebédhez eléri, hogy a finom szar mint afféle csokiöntet folyjon ki a száján. Ekkora már annyira belelendül a kaki evésbe, hogy melleit ismét elővéve alaposan be is keni azokat is fossal. Ezután az egész arcán is szétkeni a fekáliát, majd az egész asztalon, aztán végül addig izgatja szaros pináját, amíg el nem élvez.

nő szarik
Mai menü: kaki brokkolival, és pisivel