telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Barátnőm kakál

0 látta
0%

Scat xxx avagy barátnőm kakál az erdőben

Pár hónapja még teljesen elképzelhetetlennek tartottam, hogy barátnőm legyen, mivel eléggé önbizalomhiányos vagyok, és hát a lányok köztudottan a menő, macsó pasikra buknak. Az osztályomban azonban volt egy csaj, akivel gyakran szemezgettünk, nézegettük egymást, és ahogy telt-múlt az idő egyre többször beszélgettünk is. Végül rá pár hétre összejöttünk. Mint minden fiatal tini szerelmespár mi is állandóan keféltünk, vagy, amikor éppen nem, akkor azon járt az eszünk, hogy mit fogunk csinálni egymással suli után, miután hazamentünk egyikünk lakására.

Az egyik Pénteki napon már 11 órakor végeztünk az iskolában. Feljött hozzám, beszélgettünk, gépeztünk, és kitaláltuk, hogy elmegyünk egyet sétálni a közeli erdőbe. El is indultunk, és nagyon jól éreztük magunkat. Út közben többször csókolóztunk, simiztük-tapiztuk egymást, Nekem pedig minden alkalommal felállt a farkam. Aztán barátnőm bedobta, hogy:

amúgy kurvára kell szarnom

Először csak azt hittem poénkodik, de mondta, hogy tényleg nem bírja már tovább, és, hogy keressünk egy bokrot, ahol el tudja végezni a dolgát. Ekkor nagyon felizgultam, mivel az interneten mindig is kakapornót néztem, és titokban erre izgultam. Mondtam neki, hogy:

ez kurva nagy poén fel kell vennem!

Mire ő elkezdett röhögni, majd letolta a farmerját, és a bugyiját, és felém fordulva, pucsítva elkezdett pisilni. Nemsokkal később kakált is, Én pedig álló fasszal videóztam az eseményeket egészen addig, amíg le nem merült a telóm.