telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
Download complete video now!

(HD) A végrehajtó – kilakoltatás

0 látta
0%

Devizahitel visszafizetés természetben

Izmos pasi, kidobóember
Végrehajtó

A fiatal tinilány felvett egy svájci frank hitelt, majd miután azt nem tudta fizetni hamarosan ajtaján kopogtatva megkereste a végrehajtó.

A lány tudta, hogy nem fogja bírni kifizeti a hitelösszeget, így előbb finom szexuális utalásokat tett a végrehajtónak bízván abba, ez majd meglágyítja a szívét. Ez azonban nem így lett. A férfi kijelentette, hogy barátnője van, majd elindult hátra felmérni a kerthelyiséget.

A tinédzser lány elcsábította a férfit

Ekkor a tiniribanc megfogta a férfi kezét, majd berángatta a házba, és a pasi körülmetélt farkát farkát hamarosan már a szájába is vette. Ezután a pasi előtt térdelve felhúzta szexi fehér pólóját, majd nagy, feszes, formás mellei közé vette a férfi nagyra duzzadt hímtagját s így kényeztette őt tovább. Nemsokkal ezután a végrehajtó már a forró, lucskos, nedves tinipunciba is bepillantást nyert kemény faszával, miközben jó alaposan meg is csöcsörészte a kiéhezett kurvát. Ezután a fiatal lány kedvenc póza következett, amikor is az ágyon fekve egyik lábát felhajtva hatol belé a pasi, majd ezt a pózt követte az oldalt fekve, hátulról történő behatolás. Nem kellett sok, és a behajtó ember a tiniribanc arcára élvezett, így a behajtási folyamat véget ért.