telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Orvosi fétis videó a nőgyógyászati rendelőben

0 látta
0%

Csúcsvideó, avagy hogyan ujjazott meg a perverz nőgyógyászom

Hanna vagyok egy 18 éves fiatal tinédzser, akinek egy furcsa titkos fétise van. Már régóta arról álmodozom, hogy egy orvosi rendelőben elégítsenek ki. Nem tudom mimért, de egyszerűen nem hagy nyugodni ez a gondolat, minduntalan csak azon jár az eszem, hogy mikor élvezhetek íj módon egy hatalmasat. Otthon is folyton-folyvást medical fetish videókra maszturbálok, szinte csak ettől lesz nedves a csupaszra borotvált zsenge puncim.

Állandóan a nődokihoz járok valami kitalált indokkal és várom, hogy hátha történik valami, azonban ő ügyet sem vet rám, gondolom látott már a puncimon kívül több százat, vagy talán ezret is és egyáltalán nem izgatja fel a formás, tüzes kis pinám látványa. Vagy az is lehet, hogy nem mer kezdeményezni, mivel félti az állását, gondolom nem kezdhet ki egy páciensével sem, hisz akkor oda a jó híre. Pedig van valami perverz a tekintetében, érzem, hogy legbelül vonzódik hozzám, meg akar ujjazni, belém akarja dugni kőkemény tapasztalt farkát, szét szeretné kefélni finom, szűk tini pinámat.

Elhatároztam, hogy addig járkálok Kovács doki nyakára, amíg valahogy be nem adja a derekát. Az igazság az, hogy minden pasi betegesen vonzódik a tinilányokhoz, ez mindenképpen az előnyömre szolgál. Ráadásul megtudtam, hogy a nőgyógyászom, most szakított a feleségével így szexpartner híján van, így talán én leszek a szerencsés választottja.

Egy perverz tinilány fétise beteljesül

orvosi xxx fétisIsmét (sokadjára) elmentem a drága doktor úrhoz, minden bátorságomat összeszedve színt vallottam neki. Láttam, hogy dudorodik a nadrágja, szóval egyértelműen tetszett neki a dolog. Kaján mosollyal rám nézett és megkért, hogy vetkőzzek le és tárjam szét a lábam, hogy meg tudja vizsgálni a  tüzelő tini muffomat. Természetesen, mint ahogy egy engedelmes tiniribanchoz  illik szót is fogadtam. Álmai pasija alaposan megsimogatta a csiklómat és vaskos ujjait mélyen a hüvelyembe nyomta. A segglyukamat sem hagyta ki az élvezetekből, sőt egy hatalmas piros fasz alakú vibrátort is feldugott a pinámba. Az orvos asszisztense, mindeközben videóra vette a kalandunkat, mondhatni minden pillanatát rögzítette vágyam beteljesülésének.

Felemelő élmény volt, ahogy az orvosi eszközökkel élvezkedtek a pinámon. A szexkalandot a nőgyógyászom lakásán folytattuk, ahol még mélyrehatóbban megvizsgált, valamint kijelentette, hogy azt szeretné, hogy én legyek a titkos szexpartnere.