telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Szilikon mellű szolis csaj

0 látta
0%

Fiatal pina unatkozik a szoláriumban

Szolárium pornó? A Puncinekeden ilyen is van! Ez a szolis csaj meg van róla győzödve, hogy egyedül van, pedig 2018-ban a mini kamerák világában az ember igazából sosem tudhatja ki, mikor, hogyan, és miért tartja őt szemmel. Különösképp igaz ez a szép lányokra, akikre a fiatalok, középkorúak, és az idősek is egyaránt rá vannak kattanva. Ebben a videóban most megnézheted mindazt, amit eddig nem tudtál, esetleg csaj sejtettél: Mit is csinál egy csaj a szoliban? Mert, hogy a pasik a töküket markolásszák az fix, na de vajon a lányok is? Az álszentségnek vége, most lehull a lepel!

Kezdjük a legelején. Aktuális alkalomra percet vásárolva, vagy bérlettel, de becsekkol a csaj a pultnál. Kiválasztja az általa szimpatikusnak ítélt szoláriumot, amire jobb esetben nem kell várnia. Bemegy, magára zárja az ajtót. Ez minden, amit a külsős ember lát. Na, de mi történik bent? Gyors csekkolás a tükörben, hogy elég jól néz-e ki, jól áll-e a haja, nem-e verte esetleg rá valaki útközben jövet stb… Piszlicsáré apróságok. Aztán a táska, telefon, talbet, és minden szir-szar lepakolása a legkisebb polcra, majd következik az egyberuha levétele. Kicsit szűkös, kicsit szorít, de valahogy leveszi. Ekkor már csak egy szál bugyi van rajta, majd gyorsan lehúzza magáról azt is.

Odalépve a géphez eltávolítja a gépben szokásosan elhelyezett:

„Fertőtlenítve, tisztítva”

táblát, majd befonja a haját. Befekszik a gépbe, magára hajta a gép tetejének fedelét, majd kezdetét veszi a barnulás. A kezdeti nyugalmat, hamarosan nemi izgalom váltja fel, és a csaj elkezdi kezét a pinája irányába vinni. Közben beállít egy két dolgot a gépen, úgy mint ventillátor sebesség, levegőfújás iránya, hőmérésklet. Aztán masztizni kezd. Háton fekve a punciját izgatja, majd pár perccel később hasra fordulva már a fenekét is simizni kezdi. Ezt követően a szolárium kikapcsol, majd a lány még picit izgatja a punciját, aztán felöltözik, és kimegy pont úgy, mintha mi sem történt volna.

szolis csaj
Rejtett kamera a szoláriumban