telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Szájba szaró fullos tini domina

0 látta
0%

A 10/10-es szőrös seggű plázacica, aki a barátzónás fiú szájába szarik

Milyen az ideális barátnő? Fullos külsejű, és rendkívül perverz. A kamaszlányok általában még kiforratlan személyiségűek, így sokan nem is tudják mit is akarnak. Viszont akad néhány ellenpélda, aki már ilyen fiatalon eldöntötte, hogy egész életében alázni fogja a pasikat. Legalábbis azokat, akikkel ezt megteheti. Az áldozatok soha sem a menőmacsó csajozógépek, hanem sokkal inkább a tipikus jófiúk, akik rendre mennek a barátzónába. Aztán persze egyes beteges hajlamú lányok ezt megspékelik némi lelki s olykor fizikai terroral is. Mert, hogy van olyan, hogy egy lány megver egy fiút… A dominákra jellemző, hogy önmagukat rendre a társadalom jelentős része, vagy azon egésze fölé pozícionálják, így mintegy uralkodó szerepet mutatva feléjük.

Kaki szexpartner, kaviár, toalett szeánsz

kakiszex kepek
Lány szarik a fiú szájába

Mit is jelentenek ezek a szavak? Nos, azt, hogy a csaj (lányok esetében fiú) bevezet titeket a szaros szex világába. Vagy csak, mint külső szemlélő nézitek, ahogy épp a nagydolgát végzi, vagy a dolog elvégezte után különböző szituációkat kell eljátszanotok az adott szerepnek megfelelően, vagy egyenesen ti vagytok az emberi vécék, akikre ürítenek. A domina szarhat a szátokba, arcotokra, bárhova. Az adott szereptől függ, hogy meg kell-e ennetek a kakit, vagy elég csak szétkenni magatokon, és hódolnotok úrnőtök/uratok előtt.

Ebben a videóban a lány a szobába érve egy pálcával többször is megüti a meztelenül földön fekvő fiút, majd verbális bántalmazás keretében elmondja neki, hogy mekkora csicska amiért bepróbálkozott nála. Ezt követően a csaj felül egy székre, aminek az alját kivágva, illetőleg a tetejét egy műanyag wc ülőkével megspékelve máris kialakítottak egy hordozható toalettet. És, hogy hová is megy a végtermék? Nos, a szék alatt fekvő arcára, és szájába. A lényeg, hogy a lány szőrös segglyuka a fiú orrához minél közelebb legyen, hogy ne csak a lány kakijának ízét érezze majd, hanem előtte szagolgassa is a seggét. A csaj nemsokára elkezd szarni, és nagyon gyorsan tele is engedi a fiú száját. Ezután a srác arcára engedi a többi szart, miközben többször is hangosan kiröhögi udvarlóját. Végül a lány kitörli a fenekét, de nem hagyja, hogy a fiú elélvezzen rá.

Actors: Anna mistress