telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) 70 éves papa megbassza a ribancot

0 látta
0%

Hohoho itt a Mikulás! Mit csinál a Mikulás nyáron?

Ugyan azt mint télen! Ezúttal ugyan nem szarik a kéményekbe, viszont ugyan úgy sorra húzgálja a faszára a ribancait, mint télen. A videó elején az öreg nyugdíjas ül a kanapé szélén, és békésen újságot olvas. Ekkor megjelenik a ribanc, aki elkezdi fényképezgetni a szobát pont, mintha valami szellemet akarna lencsevégre kapni. Pár fénykép elkészítése után megkérdezi az öreget, hogy esetleg fotózhatná-e őt is? Az öreg boldogan igent mond, majd a lány készít pár fotót a bácsiról is. Elsőkörben a kanapé másik felén ülve teszi mindezt, majd az öreg megkéri, hogy készítsen róla közelebbi képeket is.

közös kép a télapóval
Télapó fotózás

Ekkor a lány némiképp közelebb húzódik a férfihoz, majd mielőtt fényképezne lehúzza a fehér pulcsijának cipzárját. A pulcsi alatt nincs rajta melltartó. A télapónak az első pár másodpercben fel sem tűnik, hogy valami megváltozott, később viszont gyorsan kiszúrja, hogy a lány rá akar mászni. A közeli fénykép ekkor elkészül, a lány pedig leveszi pulcsiját. Hátradől a kanapén, szétteszi lábát, és elkezdi simogatni borotvált pináját. Közben élvezi a vénember minden kiéhezett pillantását. A puncinedves ujját ekkor bedugja a férfi szájába, hogy ő is megkóstolhassa a punci ízét.

csók képek
Szenvedélyes csókolózás

Ezután vad smárolásba kezdenek, és jól belemásznak egymás szájába, majd az öregember előveszi körülmetélt csupasz farkát, a lány pedig lecumizza. Csókolgatja, nyalogatja a férfi makkját, majd az idős úr hátulról kutyapózban megkettyinti a zsenge puncikát. A csajszi a csípőjének mozgatásával teszi még intenzívebbé az élményt. Pár pillanat után pozíciót váltanak, és most lovagló pózban kúrnak tovább. A lovaglóból csak egy lépés vezet a 69-es pózig. A lány a csupasz fenekét a férfi arcába tolja, majd míg az a punciját, és a popsilyukát nyalogatja, addig ő a kis faszát veszi torokra. Egyszer csak a makk aljáig kapja be, majd tövig bekapja az idős emberke legnagyobb örömére. Aztán jön a fordított lovagló póz, amikor az öreg szemébe néz a fiatal fruskának akit épp kefél…

69poz
69-es póz