telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
Download complete video now!

(HD) Nyilvános szex Budapesten

0 látta
0%

Betalált egy pénzes pasi Budapesten

Budapest Magyarország szíve, és egyben a lehetőségek városa. Ezt pontosan tudtam Én is, amikor vidékről a főiskolai tanulmányok miatt felkötöztem ide. Aztán nemsokkal a felköltözést követően megismerkedtem a budapesti éjszakai élettel, és vele együtt a pénzes, gazdag rossz fiúkkal is. Ekkortájt ismertem meg a barátomat, akivel egy szórakozóhelyen találkoztam először, és pár ingyen pia után kb beleszerettem. Mivel az iskolai tanulmányaim miatt jelenleg egy albérletben élek, ezért nagyon szűkösek az anyagi lehetőségeim. Pedig mit szeret egy nő? Vásárolni! Én is imádok vásárolni, szeretek baba lenni, és tetszeni a pasiknak annak ellenére, hogy most éppen van barátom. Szóval gyorsan beadtam a derekam, amikor ez a jóvágású, középkorú kb 30-40 év közötti férfi odajött hozzám az utcán, és megkérdezte, hogy jó sok pénzért cserébe megdughatna-e nyilvánosan.

Tiniribanc ösztönök…

Mivel egy ordas, utálatos, számító ribanc vagyok, ezért a gyors és könnyű pénz miatt belementem a dologba. Amikor elvitt a kamionjához, ami egy full üveggel burkolt doboz, teljesen leblokkoltam az izgalomtól. Gondoltam magamban:

-Úristen, ez itt fog megdugni mindenki szeme láttára?…

Egy másodpercre elbizonytalanodtam, de végül női ösztönöm győzött, és leültem a pasi mellé a hófehér kanapéra. Először kicsit furcsán éreztem magam, hiszen mi van akkor, ha épp a pasim jár arra, és ezt meglátja?

Pénz fontosabb, mint a szerelem

Áhh végül is mindegy, a pénz fontosabb, mint a szerelem! Vetkőzni kezdtünk a pasival. Először csak a felsőnket, majd tovább is. Amikor felállt előttem a pasi, hirtelen nem tudtam mit szólni. Aztán letolta előttem kék Adidas melegítőjét, és így szőrös, lankadt farka egyből elém is tárult. Tetszett a látvány… Én is folytattam a tovább vetkőzést, majd nemsokára már a srác az ágyon feküdt farka pedig a számban meredezett. Ezután több pózban jó keményen meg is szopatott, majd oldalt fekve hátulról hatolt belém.. Aztán még végigvettünk pár pózt, pl a lovagló pózt is, amikor is kinézvén az ablakon észrevettem, hogy jó pár ember minket figyel. Két lány az iPhone 7-es okos telefonjával még egész közelről fényképezett, és videózott is minket. Fura érzés volt, de ugyanakkor eléggé fel voltam izgulva ahhoz, hogy az egészet leszarjam, és csak a szex élvezeteire koncentráljak. Már nagyon ki volt a pasi, így gyorsan kivertem neki a farkát. Pöcséből össze-vissza spriccelt a geci. Imádtam! És, hogy milyen íze volt a spermának? Isteni finom!