telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Jó seggű csaj a boltban

0 látta
0%

Délutáni punci les

Sokan azt gondoljátok a konditerembe csak férfiak járnak. Pedig ez nem feltételen van így, még annak ellenére sem, hogy vannak kifejezetten női konditermek. Ma délután elmentem bevásárolni a közeli tápkieg boltba, és ott állt előttem egy fullos, 10/10-es jó seggű csaj. Mindig is arról álmodoztam, hogy egy ilyen szép barátnőm lesz, mivel még sosem volt ilyen gyönyörű csajom. Ebben igen fontos szerepet játszott az, hogy kicsi a faszom, ráadásul nagyon sokan mondják, hogy a fullos csajok általában tini ribancok. Hogy ennek mennyi a valóságalapja azt nem tudom, mert az ilyen csajokat mindig elkerülöm, mivel félek Tőlük.

Azt viszont látom, hogy nagyon sok haveromnak, aki titkon buzi is, tehát biszex ilyen szép barátnője van. Ők nálam sokkal kevésbé jóképűek, mégis összejön nekik egy ilyen, miközben Nekem pedig nem. Jó, tudom, ha meg sem próbálom nem valószínű, hogy bármi lesz belőle, de hogyan közeledjek egy olyan lányhoz, aki tetszik Nekem, és mégis úgy érzem, hogy nincs nála esélyem? Mi lesz, ha barátzónába tesz? Az tök cinkes lenne, ezért inkább megmaradtam az egyszerűbb, lényegesen kevesebb kockázatot, és befektetést igénylő dolognál a pornónál. A pornó ma már az életem minden részén jelen van. Igazából nincs olyan pillanat, amikor ne gondolnék rá.

Én valahogy mindig azon gondolkodom, hogy vajon a fullos csajok milyenek lehetnek az ágyban? Milyen lehet a puncijuk, a segglyukuk? Biztos nagyon finom, és zamatos, de mivel Én valószínűleg sosem fogok ilyesmihez hozzáférni, így inkább otthon csapatom a különböző jó kis felnőtt tartalmakra. Ezt a videót is azért vettem fel, hogy majd erre is párszor kiverhessem. Egy nagyon vékony leggingsben lévő tini ribanc mászkál előttem, Én pedig próbálok mindig úgy helyezkedni, hogy a kamerával fel tudjam venni az arcát, és a brutálisan jó seggét! Imádom a kerek, izmos seggű csajokat, főleg, ha ilyen szép hátközépig érő fekete hajuk van. Ahh meg tudok értük őrülni. Most is erre fogom kiverni, ma már nyolcvanhatodszor.

jó seggű csaj
Seggzabálás indul!