telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Telefonszex – Telefonálás cumi közben

0 látta
0%

Telefonszex kicsit másképp

Az irodista lány kolléganőjéhez hasonlóan szopta be magát új munkahelyére. A telefonos munka is közel áll hozzá, mivel jól el tudja adni magát. Főnöke nagyon elégedett szopásával khm munkájával, ezért már eljutott egy olyan szintre, hogy bizonyos tárgyalásokon is részt vehet, és ott képviselheti a cég egy bizonyos részét. A jó kommunkációs képességekkel rendelkező kolegina sokak kedvence dekoratív megjelenése, és relatív magas intelligencia szintje miatt. Nemrégiben érkezett a csapatba egy családos férfi, aki kora ellenére még mindig nagyon sármos. Természetesen egyből felkeltette a hölgy érdeklődését, amikor pedig az megtudta, hogy családos emberről van szó, akkor csak még érdekesebbé vált számára. Elvégre a ribancok mindig a családos emberekre hajtanak nem?

A fent leírt esemény mindössze 1,5 nap leforgása alatt következett be. Ennyi kellett ahhoz, hogy a kolléganő leszopja a kollégája pöcsét. A meeting alatt még csak szemezgetett vele, néha kacsingatott rá, azonban a tárgyalás után odament hozzá, majd megkérdezte:

Mit szólnál, ha leszopnám a nagy farkad?

A férfiban egy pillanatra megállt az ütő, és elgondolkodott, azonban a józan ész, és a felnőtt gondolkodása végül arra késztette, hogy nemet mondjon, és visszautasítsa az ajánlatot.

Elcsábítani egy családos férfit…

De a kolléganő addig-addig győzködte, míg végül a férfi beadta derekát. Bevonultak a 2 emelettel lejjebb található női wc-be, majd gyors körülnézés után az egyik sarokban megálltak, a lány letérdelt, kigombolta a férfi nadrágját, majd lehúzva azt elővette vastag farkát. Kicsit szopta, majd mikor már teljesen megkeményedett a fasz, szájába véve erőteljesen elkezdett cumizni. A férfi nagyon jól érezte magát miközben egy ilyen szép lány kényeztette, hiszen a felesége otthon mint az ismeretes eléggé rusnya. Ekkor azonban megcsörrent a lány telefonja. A barátja hívta, és azután érdeklődött mit csinál épp. A lány elmondta, hogy épp egy konferencián van, és csak nagyon halkan tud beszélni, de szívesen beszélget a barátjával. Így beszélgettek hát telefonon mindenféle dologról, miközben a lány sikeresen orgazmusig izgatta a férfit, aki a szájába élvezett.

telefonszex
A barátjával telefonál, miközben a kollégáját szopja
Actors: MyaLane