telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Tini puncika kukkolása az ablakból

0 látta
0%

Kedvenc tevékenységem a jó puncik kukkolása

Itt a nyár, a buktatott, vagy nyitott ablakok időszaka. Ez egy földszinti ablak esetében egyenlő a kukkolás veszélyének hatványozott megnövekedésével is. Főleg, ha egy faszra éhes tini puncika lakik az adott szobában. Ezt a kis ribancot már régóta figyelemmel követem, és még régebb óta tervezem azt, hogy egyszer lencsevégre kapom. Előljáróban annyit, hogy a helyi középiskola legnagyobb kurvája. Hetente új pasija van, mindenkivel megbaszatja magát, és persze imádja a plázát. Igazi tiniribanc.

Faszra éhes puncik

A barátnőivel együtt állandóan kelletik magukat. Akárhol megyek az utcán lépten-nyomon beléjük futok. Nagyon áll rájuk a faszom, ezért most, hogy lehetőségem volt megkukkolni a lányt öltözködés közben, úgy gondolom megfogtam az Isten lábát. Na de nézzük mit sikerült felvennem. Egyik este épp a szobájában van a lány. Szürke rövidnadrág, és szürke poló volt rajta. Kinyitja a szobájában lévő ruhás szekrényt, majd elővesz egy láthatóan otthoni használatú szürke polót. Leveszi az eddig rajta lévő polót. Ekkor meglátom hatalmas, természetes tini melleit. Kicsit csodálja testét, majd elfordul a fal felé, és leveszi a melltartót is. Bár háttal van Nekem azt határozottan látom, hogy óriási hegyes mellbimbói nyíl egyenesen állnak. Miután kigombolja, és leveszi a melltartót ledobja azt a földre, majd felveszi az otthoni szürke polóját.

Gondolom mindenki számára evidens, hogy ebben is ugyan úgy látszanak a mellei. No de tovább… Letolja a cuki szürke kis naciját a bugyijával együtt. Ekkor felsóhajtok. Egy pillanatra azt hittem tuti meghallja majd, lehúzza a redőnyt, és vége a kukkolásnak, de szerencsére jobban el volt foglalva a bugyijának tanulmányozásával, így nem vett észre. Kinyitja a szekrényajtót, majd leguggol elé, és egy nedves törlőkendővel elkezdi magáról letörölni a rengeteg sminket. Aztán kimászik a szekrényből, majd leül az ágyra, és egy sminktükörrel a puncija felé mutat. Mivel háttal áll Nekem, így a lehetetlen pozíció miatt nem látom mit csinál, és egyébként tippem sincs mit csinálhatott. Nemsokkal később felhúzza az otthoni lila rövidnadrágját, majd elfekszik az ágyon.

tini puncika
Fullos csaj kukkolása öltözés közben