telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) A nők szeretik, ha bántalmazzák őket?

0 látta
0%

A nők miért mindig a rosszfiúkra buknak?

Sokakat ki fog akasztani, nem fognak egyetérteni, de néhány sör után vlogoltam egyet a nőverésről; arról, hogy vannak-e olyan nők, akik szeretik, ha a párjuk megveri őket. Ezt keresik-e a férfiakban, folyamatosan olyan pasikkal jönnek össze, akik agresszívak velük. Miért jó ez nekik, és ha ők ilyen pasival jönnek össze, akkor jogosan panaszkodnak, hogy a férfi megüti őket?

parkapcsolaton beluli eroszak
Nők bántalmazása Magyarországon

 

 

Miért kell a nőknek a rosszfiúk?

Na jónapot kívánok! Rég találkoztunk srácok. Tudom ritkán töltök fel videót, de az az igazság, hogy kicsit így meguntam ezt a videózást, viszont most van egy nagyon ilyen megosztó témám. Méghozzá az, hogy a nők szeretik-e hogyha megverik őket? Az az igazság, hogy szeretik! Tényleg. Most akármilyen hülyén nézel… Csak abba gondolj bele, hogy van mondjuk Gizike, és ő mondjuk megismerkedik egy sráccal Lajossal.

Lajos és Gizi találkoznak, és igazából hogyha Gizike már az elején látja, hogy bazdmeg ez a Lajos ez egy ilyen agresszív gyerek, igazi kis én vagyok a faszacsávó meg mit tudom én, akkor hogyha neki ez tetszik, ez az ő zsánere, meg az ilyen palikat szereti, akik agresszívek, meg „mi a faszomat nézed a nőmet köcsög gyerek?” meg már ilyen balhés már az elején, tehát már 2-3 randi után kiderül, hogy igen, akkor a nő mondja ki, hogy oké, igen Te vagy a párom, bejössz, ez nekem tetszik. Aztán utána elcsattannak a pofonok…  Mert neki ez a zsánere az ilyen fószer, nem pedig egy gentleman aki elviszi egy étterembe, kinyitja előtte az ajtót stb… Amire elméletileg minden nő vágyik. De mégsem, mert vannak olyan nők, akik szeretik, ha megverik őket. Nézzetek körbe.

Miért unalmasak a jófiúk?

A nő mondja ki az igent annak az agresszív emberek, akikvel ismerkedik, hogy neki ez tetszik. Neki az jön be, hogy megyek „na mi van máááá?”. Neki ez jön be… Ez jön be, ez már rég kiderült. Nekem ne mondja senki, főleg ne egy ilyen fasszopó köcsög, aki megüt egy nőt, hogy ő a randik elején egy gentleman meg étterembe viszi. Nem. Ő már az elején is ilyen. Ezek nem tudják magukat megjátszani, mert egyszerűen nem tudják az ilyen férfiak visszafogni az agressziójukat se az elején, se a végén. Indul az egész egy pontról, és az onnantól csak egyre rosszabb lesz. Az a Gizike, aki olyan srácot választ aki agresszív, ő számol azzal mégha nem is tudatosul benne, hogy igen ez a pali meg fog engem ütni, ha ránézek egy másik palira. És nem is csak úgy, hanem pl ha rámnéz, és meglátja hogy megnéztem a Lacit, aki jött szembe. Meg fog ütni a Józsi, meg fog verni ha ez és ez van.

noveres
Nőverés

Ez tudatos, és bennük van. Akármilyen csúnyán hangzik. Hiszen a másik érvem emellett, hogy nagyon sokáig ezt tűrik. Sőt! Nem, hogy tűrik, hanem szeretik! Hiszen, hogy ha te nem szeretsz valamit, akkor azt nem csinálod. Ha te nem szereted a tökfőzeléket, akkor nem fogsz enni tökfőzeléket.

Az ember általában azt csinálja, amit szeret. Azt teszi, amit szeret, ha van rá lehetősége. Tehát Gizike összejön a Lajossal látja, hogy agresszív, megveri Gizikét, utána megy a sírás Facebookon barátnőknek meg mit tudom Én: „jajj Lajos már megint megvert” Hát őő.. Igen. Lajos ilyen. Ilyen is volt, nem fog megváltozni. Szereted nem? „Igen, én nagyon szeretem, de ez volt az utolsó, hogy ezt csinálta”. Lajos előveszi nagyjából fél óráig a jófej énjét, és akkor mondjuk mond ilyen szépeket, és a csaj már rögtön „óóó megváltozott, mostantól nem fog megverni”. De. Hazamegy bebaszva, vagy csak olyanja van, vagy valami rosszat csinálsz, vagy rossz napja van. Meg fog verni. És ezt Te is tudod. Nézz magadba Te is tudod. Aki egyszer megvert, az mindig meg fog verni.

Megbocsájtás a bántalmazó pasinak?

Most ide ne keverjük bele azt, amikor vannak nők akik nagyon idióták, meg nagyon durva dolgot csináljak, és tényleg izé 25 éve házasok, és elcsattan egy pofon. Azt ne keverjük ide, mert az más. Az sem jó, és az sem tiszteletreméltó dolog, de van a kettő között különbség. Visszatérve ezek a nők, ezt szeretik. Hiszen azt a palit válaszották, és ezt már az elején is látták, mert a vagány csávókat kedvelik. Kettő össze-vissza hisztiznek, hogy „jajj ő megvert”, de nagyjából pár kedves mondat után újra a bántalmazó pasid karjaiba rohansz, és, ha te újra a karjaiba rohasz, és azt mondod, hogy ez neked kell, akkor onnantól kezdve tudod ki sajnáljon téged. Neked ez kell, erre van szükséged.

És azon gondolkozz el, kedves nézőm, hogy ha ilyen szituációba keveredsz mindig, akkor te állandóan ilyen palikkal fogsz összejönni, vagy elég gyakran. Tök könnyen elhagyod, aki normális vagy kedves veled, mert becsúszhat egy olyan, hogy most összeszedek egy normális palit, egy ilyen kedveset, az két hét múlva már unalmas. Na, ha két hét múlva unalmas a normális srác, de évekig együtt vagy egy olyannal, aki szétveri a fejedet, akkor igazából te ezt szereted. Kimondhatjuk. Valld be saját magadnak nyugodtan.

Akkor viszont, ha te ezt szereted, akkor légyszíves ne panaszkodjál senkinek. Neked ez a fétised, szereted, hogy ha megüt a pasi. Nyilván vannak olyan szituációk, most azt így ne keverjük ide, amikor az esetek egy százalkékában, amikor tényleg családban egyik pillanatról a másikra alakul ki a pasiban ez a szituáció, de ez az esetek egy százalékában van. Hogy, ha te nem vagy érintett nyugodtan nézz körbe az ismerőseid között, akinek folymatosan ilyen paliai voltak. Akkor ő ezt szereti.

Viszont, ha ott van Mária, aki eddig totál normális férfiakka, pasikkal ismerkedett meg, és most összejött Gézával aki köcsög, az totál más szituáció, főleg, ha még gyerek is van. Mert akkor tényleg lehet, hogy nehéz döntés otthagyni egy ilyen palit, aki tényleg egyik pillanatról a másikra változott ilyen agresszívvé.

Köszönjük a videó készítőjének, hogy kifejtette gondolatait!