telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Nagy, szőrös punci

0 látta
0%

Furcsa nagy puncik

Vannak nagy puncik. De mi van akkor, ha megismerkedsz / összejössz egy olyan lánnyal, akinek a videón látható kurva nagy puncija van? A szexuális vonzalom egyik alappillére, hogy vonzónak érezd a másik felet. De mi van akkor, ha egy ilyen dolog miatt itt elakad a dolog? Mit tennél akkor, ha minden rendben volna köztetek, nagyon jól kijönnétek egymással, de ilyen nagy csiklója volna a lánynak? Szerinted ez tud annyit rontani az összképen, hogy azt mondd nem vonzó számodra az adott lány?

nagy puncik
Nagy csikló

Véleményed szerint mi a teendő ilyen esetben?

  • Legyél vele őszinte, vállald fel, hogy megbántod, és lelki sebeket okozol neki egy olyan dologgal kapcsolatban, amiről nem tehet?
  • Kamuzz valami szar indokot, amivel lerázod, aztán majd lesz valahogy…

Egy internetes cikkéből idézve:

Ammerikai, Ohio állambeli tudósok figyelme ezért újra a C-pont felé fordult, vagyis a csikló felé, amely a női test legérzékenyebb területe. A kutásban részt vevő nők közel egyharmada arról számolt be, hogy sosem érzett még orgazmust, míg a többiek igen. A két csoport MRI-vizsgálata során kiderült, hogy azoknak a hölgyeknek, akik még nem éltek át szexuális gyönyört, 5-6 milliméterrel távolabb esik a csiklójuk felszíni része (a makkja) a hüvelynyílástól. A vizsgált csoportnál még egy eltérést megfigyeltek, mégpedig azt, hogy a csiklóból kiinduló idegek és az ezek által érzékenyített terület is jóval kisebb az orgazmushiánnyal küzdőknél, mint akiknél normális orgazmuskészség volt tapasztalható – közölte egy amerikai szexológus szaklap (The Journal of Sexual Medicine, február 13-án).

A testfelépítésünkön természetesen nem változtathatunk, de azért nem veszett el a remény azok számára sem, akiknél fennáll ez a jelenség, ugyanis a C-pont érzékenysége növelhető. Méghozzá gyakorlással. Minél több szexuális tapasztalatot szerez valaki, annál inkább érzékennyé válhat a terület, vagyis az orgazmuskészség javítható. Ez is egyike az emberi test csodáinak – ahogy más idegek (például a hallóideg) érzékenysége növelhető, úgy a csikló felszín alatti idegpályái is megfelelő stimulálással fejlődésnek indulnak. Tehát: gyakorolni, gyakorolni gyakorolni… – ez a kulcsa a szexuális gyönyörnek.

Forrás: http://www.life.hu/intim/20140330-vissza-a-c-ponthoz-ha-a-g-t-nem-talalnad.html