telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Te hol szoktál ismerkedni?

0 látta
0%

Személyes ismerkedés a Facebook korában

Nem reprezentatív felmérésünkben több fiatalt megkérdeztünk vajon ők hol szoktak ismerkedni. A válaszok az alábbiak voltak:

„Bulizóhelyeken, mert közvetlen. Úgy értve több mindenkivel találkozom.”

„Helyzettől függ. Partikon. Ott vannak a legtöbben ismeretlenek, akikkel meg lehet ismerkedni.”

„Szórakozóhelyeken szoktam. Általában. Bár tudom, hogy nem a legalkamasabb, de ja. Vagy egyetemen is pl szoktam. Esetleg kocsma, ahova kimegyünk a barátokkal, és akkor így mindenki összeül.”

„Táborokban, vagy ilyen szórakozóhelyeken, de nem bulik közben.Úgy gondolom buli közben az ember nem fogja megismerni az igazit, mert nem ott mutatják meg valódi oldalukat az emberek.”

„Igazából bárhol lehet ismerkedni. Vagy parkban, vagy kocsmában, vagy az úton, vagy a buszon, igazából bárhol, akárhol. Mi egy táborban ismertük meg egymást, aztán így összefutottunk az utcán, aztán gólyatábor, így tovább.”

„Strandon meg ilyen közösségi helyeken, ezek ilyen kedvező helyek számomra. Én szeretem.”

„Én átalában olyna helyeken szoktam, ahol ilyen tevékenységek által. Én kosarazom. Pl ott ismertem meg sok embert, amikor külöböző csapatokban, vagy csapatok ellen játszottam, akkor fúvos zenekarban, színjátszókör által. Általában így ismerkedem, nekem nem stílusom az, hogy bulikban így össze-vissza emberekkel.”

„Szórakozóhelyeken. Ott vannak a legtöbben.”

„Mi bulikban, bárokban. Ott sokan az idegen.”

„Hát Én táborokban, szórakozóhelyeken, vagy elsátalok a parkig, akármi. Egyébként szeretek a természetben lenni, szórakozóhelyre már csak azért megyek ismerkedni, mert az emberek többnyire már csak ott vannak.”

Forrás: uh pontro