telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Cicis csajom leszopja a faszomat

0 látta
0%

Nagymellű tini kényeztet

Imádom, amikor a barátnőm leszopja a faszomat, azt pedig még ennél is jobban imádom, hogy leszopás közben a szemembe néz s ezzel tüzel fel még jobban! Mivel Én vagyok az alfahím, Ő pedig a béta-girl, így Ő az Én csicskám. Nem csak a napisex alkalmával, hanem a hétköznapi életben is Én vagyok a domináns fél. Sokáig gyakoroltunk míg odáig eljutottunk, amit Ti most láthattok. Teljesen be tudja venni szájába a farkam, és nagyon jó a mélytorkos szopása. Sok csaj bevette már a pöcsömet a szájába, de nem mindegyik tudott mélytorkozni, és aki tudott is nem feltételenül jól.

Értelemszerűen tehát imádom, amikor a mostani barátnőm kényezteti a farkamat, mert Ő jól csinálja. Először általában a heréimet simogatja, csókolgatja, miközben kezével simogatja a félig merev farkam. Mondanom sem kell, hogy villámgyorsan brutális erekcióm lesz, és kőkeménnyé duzzad a farkam, amin egy szép, hosszú ér is látszik. Ez külön izgatja barátnőmet, mivel imádja a vastag, eres faszt! Miután égnek áll a győzelmi zászló, apró csókokkal halad rajta végig egészen a makkig. Ott nagyra nyitja a száját, és szépen beveszi az ágaskodó kukimat. Szinte alapból teljesen bekapja, amivel számomra nagyszerű élményt nyújt, mivel egyszerre simogatja alulról a nyelvével, és felülről a szájpadlásával a farkamat.

A mélytorokhoz eddigi tapasztalatunk szerint a legjobb póz, ha Ő térdel, Én pedig ülök. Az így elérhető optimális magasság, és szög miatt könnyedén becsúszik a farkam a torkába, amit öklendezés nélkül be is nyel. Nagyon izgató látvány, főleg, hogy bő nyálasan szopik. Van még egy fétisünk. Szereti, ha pórázzal a nyakában irányítom, és kutyaként bánok vele. Megbeszéltük, hogy orális szex közben is, ha nem úgy mozdítja a fejét, vagy nem azt csinálja, amit kell nyugodtan rántsak egyet a pórázon, s ezzel tereljem őt vissza a normális útra. Gyakran egyébként szájbaélvezéssel ér véget a buli, de vannak olyan esetek is, amikor torkon lövöm, és lenyeletem vele.

tini mélytorok
Szopjál le ribanc!