telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Céges buli alatt…

0 látta
0%

Egy lány, aki imádja az izgalmat

A gyönyörű fiatal nő, nemrég kezdett dolgozni a helyi városházán. Főnöke egy keménykezű, 60-as életéveiben járó sokat megélt üzletember, aki nyugdíjas évei előtt afféle levezető melóként vállalta el a nyilvánvalóan szarabbul fizető melót a városházán. Nemrégiben úgy adódott, hogy alkalmazottakat kellett felvenniük. A főnök úr nem bízik a fiatal HR-esekben, ezért úgy döntött ő maga fogja ellenőrizni a jelentkezőket. Így is történt. A munka meghirdetése után 1 hónapon belül 150 emberrel ült le, és beszélgetett, mire megtalálta azt a lányt, akit alkalmasnak talált a munkára. A 25 éves nő frissen fejezte be az egyetemet, így gyakorlata nem volt, azonban rendelkezett a munkához szükséges tudással, és megfelelő hozzáállással, ráadásul pedáns családból jött, és boldog párkapcsolatban él. Ő az, akiről soha nem feltételeznél semmi mocskosat.

fiatal nő mutogatja magát
Főnök irodájában…

Fél év munka után a főnök behívatta magához, hogy gratuláljon neki. Nagyon jól kijöttek egymással, azonban a főnöke mindig is távolságtartó, és keménykezű maradt vele szemben. A lánynak nagyon sok szabályt kellett betartania. Főnöke irodájába például nem léphetett be addig, amíg nincs megfelelően felöltözve. Ez egy szép szoknyát, és elegáns inget jelentett. Ha ennek bármelyike hiányzott, a főni egyszerűen nem engedte be az irodába, mivel úgy vélte ezzel megsérti őt, és a céget egyaránt. A lány tartotta a szabályokat, a főnök pedig meg volt elégedve.

2 hét múlva egy céges buli alkalmával ahová a lány, és a barátja egyaránt hivatalos volt megtörtént az, amit soha, senki nem gondolt volna a lányról. Miközben a főnöke, és a többi nagykutya kint beszélgetett, és bulizott, ők ketten belopóztak a mindössze pár helységgel odébb lévő főnöki irodába. Belépve a helységbe a lány egyből bugyira vetkőzött, majd felmászott a főnöke íróasztalára, és ott táncolt, játszott magával. Forró, nedves punciját többször az íróasztalhoz érintette, majd beleült a főnöki bőrszékbe, és ott izgatta magát, miközben barátja a látványra élvezkedett, és a látványt videózta.

Actors: Sheena Rose