telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Mitől jó egy pasi?

0 látta
0%

Sziasztok! Üdvözlök mindenkit újra!

Miről is beszélhetnénk így karácsony előtt egy nappal, mint arról, hogy mitől jó, egy jó pasi? Komolyra fordítva a szót, nem tudom…. Vannak megérzéseim, beszélgettem hölgyekkel, figyelgetek, mert megéltem pár évet, elmondom a véleményemet, aztán mindenki odateszi ahová akarja.

Mire figyelnek fel a hölgyek legelsőre?

Külsőségek. Az biztos, hogy szeretik a csajok, ha egy pali magas. Itt nem az a lényeg, hogy valaki kosárlabdázó alkat legyen. Ez is kódolt valami lehet így őskortól kezdve, hogy a nő azért szeret felnézni a palira, nem csak képletesen, hanem valójában is, meg mellette ugye elég hülye látvány is, amikor a nő hóna alatt futkározik a pali. Ez az egyik. Mellette nem ár azért, ha van egy valami kis fizikum is, amit elmondtam már, hogy nem feltétlenül egy ilyen szarrá gyúrt emberre kell képzelni, vagy gondolni, nem is egy élsportolóra, viszont ne legyen egy ilyen kákabélű gyerek, meg ne legyen dagadt mint a disznó az se, mert mind a kettő azonnal elveszi a kedvét a hölgyeknek. Attól függetlenül lehet, hogy tök értelmes gyerek, meg tök jópofa, viszont lelombozó, hogy ha valaki 24 kilo, meg az is, ha 240.

Öltözködés, divat

Hát igen… Vannak olyan palik, akiknek minden jól áll, ezt is tudomásul kell venni. Vannak, akiknek semmi nem áll jól. Én azt javaslom, hogy próbáljatok egyediek lenni. Nem kell feltétlenül követni a hülye divatot, főleg, ha az Neked hülyén is áll. Nem kell azokat a ruhadarabokat erőltetni ami nem megy. Ugyan úgy lehet valaki faszi létére is kellemes benyomást keltő, ha lazábban öltözködik, ezzel az előnytelenségeit elnyomja.

Kisugárzás

Tudjátok van olyan faszi típus, bemegy valahova, és egyből fölkapják a fejüket a csajok. És ez kurvára nem a vállszélességtől, vagy a legutolsó divattól, még csak nem is a Mercedes kulcstól függ, hanem van egy kibaszott erős kisugárzása a palinak.

 

Köszönjük Czibók Lászlónak, hogy kifejtette gondolatait, és, hogy próbálja jóirányba terelni az elkallódott embereket. Munkádhoz sok sikert kívánunk, így tovább!