telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Majd a nagyi elveszi a szűzességed kisunokám!

0 látta
0%

Nem kell félni a lányoktól! Nagyi szex sztori

Kisunokám! Ha így folytatod ki fog halni a család! Nem lesz utánpótlás. Tessék megtanulni csajozni! Amúgy is. 26 éves szűzként pont ideje volna felnőnöd, és férfivá válnod.

Kezdte bevezető monológját nagy, amint épp egy ágyon feküdt unokájával. Ekkor felkelt az ágyról, és megálltak egymással szemben az ágy előtt. Nagyi levetette a fiú polóját, majd a fiú is levetette a mama felsőjét felfedve így nagy lógó melleit. Az öreg végigcsókolgatta a fiú testét kezdve a nyakától, egészen a hasáig. Ezután levetette vele az alsóját is, majd kicsit bekapta a farkát. Miután mindketten teljesen meztelenre vetkőztek, a fiatal srác megtette élete nagy lépését: kinyalt egy pinát. Bár a felvételek szerint inkább megenni akarta, de ne legyünk ennyire szőrszálhasogatóak.

A puncus nyali után a vénlány szopkodja az előtte térdelő fiú farkát, majd megtörténik az újabb csoda, amikor is a gyerek beteszi nagyanyja pinájába a faszát. Tüdüdüdü! Csak majdnem 3 évtizedbe került…. De végül megvan. Több szexpózt is kipróbálnak, ami egy kezdő sráctól azért nem rossz dolog, ám az igazán kedvenc az amikor a nagyi fekszik az ágyon, a srác pedig rámászik, és úgy dugja. A pózok váltása közben az öreglány többször fel szeretné tenni lábait a fiú nyakába, de a srác ehhez a mozdulathoz még túlontúl amatőr. Még szerencse, hogy a mami mindenben hajlandó segíteni unokáját.

nagyi szex
Nagyi segít megtanulni dugni

Az immáron felkészített srác tehát most már bátran vághat neki a csajozásnak, azonban van még pár dolog, amit nem árt, ha tud mielőtt beleássa magát a témába. Először is kelleni fog egy jó sztori az első szexről, ami bármi lehet kivéve az igazság, ami azt, hogy a nagyanyja feküdt le vele szánalomból. Ha ez megvan szükség lesz még némi önfejlesztésre, az igazán hardcore tiniribancok befűzésére, és ha ez is megvan, akkor igazából kész is van a férfi, és mind a nagyi, mind pedig a világ, és persze a srác is boldogabb lesz!