telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Napiszex: Fiúmmal suli után…

0 látta
0%

Napiszex: Szerelmemmel romantikázunk a hálószobában

A pasimmal mindketten egy középiskolába járunk. Ő egy évvel felettem jár. A barátnőim hívták fel rá a figyelmemet, hogy tetszem neki, csak mivel 2022-ben divat nyomingernek lenni, így nem mert hozzám odajönni, ezért végül Én léptem irányába. Klasszikus lány udavarol a fiúnak eset. Végül így jöttünk össze. Az első 1 hétben nem volt semmi extra, aztán utána dugtunk. Úgy érzem megvan köztünk a kémia. Imádom a péniszét a számba venni, imádom érezni az ízét, és  főleg azt, amikor jól megkeményedik neki, és alaposan megdug vele. Suli után általában még az iskola előtt pofázunk egy órát, aztán, ha kibeszéltük magunkat akkor felmegyünk hozzájuk.

Mivel ilyenkor csak ő van otthon egyedül, ezért megyünk, és megsétáltatjuk a cuki tacsi kutyusát, és közben szépen egymásra hangolódunk. A ház körüli séta után felérünk a lakásra, és kezet mosunk. Aztán leülünk az ágyra, és tovább dumcsizunk, tévézünk, vagyis tévézek, ő pedig számítógépezik. Aztán egyszer csak odabújik hozzám, megölel, simogat, csókolgat, és szépen lassan egymásra mászunk. A kezdetben finom érintések, csókok néha eldurvulnak s pofozgatás, szájharapás lesz belőle, de megvallom őszintén mindkettőt mindketten imádjuk, és élvezzük. Számunkra így teljes a napiszex. Mindketten imádjuk a pornó ezen formáját, és úgy gondoljuk ezzel az amatőr videóval nagyon jó kis filmet készítettünk magunkról.

 

Sexvideok legjobbjai az amatőr porno filmek

Szóval miután meztelenre vetkőzve leültünk az ágyacska szélére, elkezdtük egymást simizni a kamera előtt. Szerelmem először a kisméretű melleimet kezdte el kezecskéjével masszírozni. Nagyon jóleső érzés volt, ahogy az erős férfi kéz rásimul apró melleimre. Ezt követően újra visszaültünk az ágy szélére, és beszélgettünk kicsit a szexuális életünkről. Arról, hogy milyen gyakran szeretkezünk, és hogy milyen hosszúak a szeretkezéseink. Nagyon jól éreztük magunkat. Aztán megkértek a nézőink, hogy álljunk fel, és mutassuk meg a testünket. Előbb Én álltam fel, és körbefordulva megmutattam formás popsimat, és a testem egyéb részeit is. Aztán a párom állt fel, majd tett egy fordulatot, hogy ő is ugyan így megmutassa magát.

Sokan dícsérték nemiszervének méretét. Enyhén szőrös farka van. Húspénisszel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a péniszének mérete nem nő sokat vér hatására. Tehát lankadtan is „nagy” hímtaggal bír. Aztán letérdeltem elé, és bekaptam a számba lankadt farkát, majd cumizni kezdtem neki, mire az szépen lassan elkezdett megmerevedni. Nagyon jó érzés volt a számban érezni lüktető hímtagját, amely minden mozdulatommal egyre keményebb lett. Pár percig állva cumiztam, aztán lefeküdt az ágyra, Én pedig fölé hajoltam, és számba vettem a farkát. Ekkor már nagyon kemény, és vastag pöcse volt a pasimnak. Megfogta a fejemet, és a hajamat és ráhúzta a farkára, majd így irányított egy kis időn keresztül. Aztán visszaültünk az ágy szélére, és tovább beszélgettünk.

Leszoptam a fiúmat

A beszélgetés után megkértek, hogy csináljak egy kis mini sztriptíz show-t, így elkezdtem magam mutogatni a kamera előtt, amire a nagyon sok néző még jobban felizgult. A kis műsorom közben a pasim odakint felöltözött, mert azt hitte rá már nem is lesz szükség. Aztán bejött a szobába, ledőlt az ágyra, és Facebookozott egyet. Nemsokal később kiment szarni, majd visszajött. Aztán mondtam neki, hogy vetkőzzön le, mert dugnunk kell a pénzért. Kiment, levetkőzött, majd meztelenül visszajött. Aztán ismét odaállt elém logó fasszal, Én pedig újra a számba vettem löttyedt hímtagját, és elkezdtem őt szopkodni. Egyik lábát feltette az ágyra, másik lábát a földön tartotta. Közben pedig jót beszélgettünk, röhögtünk, elvoltunk. Aztán ismét eldőlt az ágyra, és Én ismét leszoptam az ágyon fekve is. Szépen, finoman köröztem a nyelvemmel a makkján, majd „O” betűt formázva a számmal számba vettem a farkát, és úgy kényeztettem őt orálisan. Aztán jött a kedvenc részem a dugás. Én a párnák közé fészkeltem magam, ő pedig kutyapózban hátulról hatolt belém, és dugott meg több ezer ember szeme láttára.