telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Retro puncik (1980)

0 látta
0%

Régi pornó filmek királyai

Az 1980-as 1990-es évek nagy pornó legendái által kiadott filmek máig rendkívül keresettek. Ugyan ez igaz néhány amatőr alkotásra is. Na de nézzük miben másak a retro puncik, a mai lányok puncijánál. Annyi biztos, hogy sokkalta szőrösebbek voltak a régmúlt muffjai, azonban ez közel sem feltétlen volt minden esetben így. A felderítést nem könnyíti meg a korai VHS video-technika fejletlensége sem, ami által a felvételek amúgy sem túl jó minőségei az évtizedek folyamán még többet romlottak. Nézzük mit is láthatunk ebben a szex videóban.

Hosszú kék farmer, fehér poló, szőke hosszú göndör hajú fiatal srác. Az 1980-as évek tipikus menő csávója, aki épp a nappaliban található szocreál fotelban peffeszkedik, vele szemben pedig szintén fiatal, csinos barátnője ül keresztbe tett lábakkal az íróasztalon s könyvet olvas. A srác előre hajol a fotelból, majd vadul elkezdi csókolgatni barátnője hosszú, formás combjait, mire a lány láthatóan elkezd felizgulni. A pasi tovább furakszik fejével egészen a lány sunájáig, amit durván el is kezd nyalni. Ezután nemsokkal a srác megáll a lány előtt, aki lehúzza divatos farmerjét, és ágaskodó nagy farkát a szájába veszi. Az élvezetes szopás közben váratlanul megérkezik a barátnő. Ámbár korábban megbeszélték az érkezést, nem pont így tervezték a találkozást.

Pár zavarodott mondatváltás után a második lány gyorsan csatlakozik is az együttléthez, és barátnője segedelmével elkezdi kényeztetni a fiúja nagy farkát. A pasi titkon mindig is arra vágyott, hogy egyszerre két csajjal dughasson, ezért ennek az alkalomnak különlegesen nagy jelentősége van számára. Ezt követően a pasi csaja hagyja, hogy a párja megdugja barátnőjét a szeme láttára. Mivel titokban mindig is ez a szituáció volt a fiú álma, így nagyon gyorsan el is élvez a lány szőrös segglyukára, és szőrös puncijára. Ezt végignézi a barátnője, és együtt elhatározzák, hogy csinálnak még ilyen édeshármas kalandokat, mivel mindhármuknak nagyon tetszett a dolog.

retro puncik
A menő srác, és 2 barátnője