telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
Download complete video now!

(HD) Nyilvános dugás Hollywood Hillsben

0 látta
0%

Szőrös szex a pulikutya fejű manussal

Hollywood Hillsi lakásom lapos tetején napoztam éppen, amikor a tetőt körülvevő kerítéshez odajött egy pulikutya fejű manus. Először nem is vettem észre, hogy ember, mert csak a loboncát láttam, ami egy kutyáéra emlékeztetett. Végül, mikor megláttam, hogy ez egy ember, odamentem a kerítés ajtajához, majd elkezdtem orálisan kényeztetni a szőrös faszát. Ez ment is egy darabig, amíg a tag rá nem jött, hogy ki is lehet nyitni a kerítés ajtót, és be nem jött.

Beérvén az ajtón elkezdte megbaszni a számat, amit amúgy nagyon élveztem, mert egy kiégett, rossz ribanc vagyok. A kis szopóka-nyalóka után lefektetett az ágyra, majd a mellbimbómat csókolgatta, ízlelgette, miközben a segglyukam ujjazta. Miután kellő képen kitágult, egyszerűen beletolta szőrös faszát, és elkezdett seggberakni. Én eközben a csupasz puncimat izgattam a kezecskémmel. Pár perc után feltűnt a kerítésen kívül egy vörös színű, göndör hajú nő, aki először inkább egy oroszlánnak nézett ki, mintsem nőnek. Ő is épp a punciját, és a melleit izgatta. Úgy tűnik Hollywoodban mindenkinek baszhatnékja van.

Eközben a nagyon menő csávóm tovább élvezkedett a seggemben, és ezalatt több nem hétköznapi szexpozíciót is végigtoltunk, míg végül belelőtt egy adag gecót a segglyukamba.