telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
Download complete video now!

Rejtélyes fasz áll ki a falon lévő lyukból

0 látta
0%Egy elhagyatott férfi mosdó, egy szépséges fekete hajú biszex lány dögös szerkóban, így kezdődik ez a titokzatos történet. A fullos pornószínésznő éppen egy publikus, leszbikus pornófilm forgatási helyszínén várakozik, azonban úgy néz ki túl korán érkezett, ugyanis rajta kívül még senki sem tartózkodik a megbeszélt helyen.

Már bő húsz perce tengődik a hidegben, ennek köszönhetően pisilhetnéke támad. Illemhely után kutatva körülnéz a környéken, majd rövidesen egy elhagyatott gyárépületre bukkan. Az épület belsejében egy lerobban WC-t talál, amely állott húgy és ürülékszag gusztustalan elegyét árasztja magából. A helyszín visszataszító, letört WC-ülőkék, bűz, mocsok ennek ellenére valami belső késztetés arra ösztönzi őt, hogy maradjon.

Ahogy a pornószínésznő még alaposabban megvizsgálja a helyiség belsejét hirtelen egy falon lévő lyuk ragadja meg tekintetét, melyen keresztül egy hatalmas merev hímvessző hatol be a retyó belső térébe. Nem tudja megmagyarázni mi okból de gondolkodás nélkül egyenesen a titokzatos faszhoz sétál, elé térdel és kezeivel szorgosan dolgozni kezd azon. A misztikus faszból rövidesen a lány szájába, valamint az arcára lövell a forró sperma.

A színésznő dolga végeztével feláll, majd üres tekintettel, szinte robotszerűen a kijárat felé sétál. Ahogy a kijárathoz ér az eddig eltűntnek hitt pornóstáb női tagjaira bukkan, akik hipnotikus állapotban szinte transzba esve várakoznak arra a bizonyos faszra….A lányt hirtelen erős fejfájás fogja el ahogy elhagyja a rejtelmes gyárépületet, az eddig visszatartott pisi a fájdalomtól végigcsorog a lábán, majd hirtelen összeseik és eszméletét veszti. Másnap a saját ágyában tér magához és a tegnapi eseményeket csupán egy rossz álomnak véli. Azonban a pornóstúdióba érve arra eszmél, hogy mindenki a tegnap történtekről, arról a bizonyos „faszról” beszél.