telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Fájdalmas húgycsőtágítás, fémrudat a faszba

0 látta
0%


Pétert szülinapja alkalmából befizették a barátai egy kurvához, azonban ekkor még nem tudta, hogy a spanok alaposan kibabráltak vele. A szőke prosti ugyanis nem az a tipikus kedves csaj volt, hanem egy domináns típusú vad szuka, egy „igazi úrnő”, aki kegyetlenül meg akarta gyötörni Peti faszát.

A gyanútlan férfit bőrpántok segítségével egy ágyhoz szíjazta, síkosítót kent a farkára, majd egy fura kínzó készletet vett elő. Valójában a kín eszköze egy dilator szett volt, egy fémrudacskákból álló orvosi fém összeállítás, amit az urológusok a páciensek húgycsövének tágítására használnak.

A latex ruhás szőke milf megmarkolta a férfi farkát és egy méretes dilator segítségével hatolt belé a húgycsövén keresztül. Miközben a fém eszköz ki-be járt a pasi farkába, addig a nő keze fel s alá járt a meredező hímvesszőjén.

A művelet közben buja szavakkal izgatta az egyaránt begerjedt és ijedt férfit. „Ki fogom tágítani, szét fogom feszíteni azt a nagy  zsíros farkadat”, mondta az úrnő… A tágítási művelet olyan jól sikerült, hogy a srác húgycsöve ujjnyi vastagra tágult, melybe a ribanc bele is nyúlt. A kegyetlen szöszi milf a tágult fasznyílást megujjazva rendkívüli gyötrelmet okozott a csicskájává idomított srácnak. A megaláztatás itt még nem ért véget, ugyanis a domináns úrnő a szolga arcára ülve folytatta a dilatorral végezett pénisz-tortúrát.

Szegény Péter még el sem élvezhetett, azonban az biztos, hogy a pisiléssel nem lesz gondja a távoli jövőben. Ha másban nem is, legalább ingyenes bizarr szexben részesülhetett a történetben szereplő úriember.