telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Gyerekek, buli van! Fesztiválszex videó

0 látta
0%

Ingyen pornó mindenkinek!

Miről szól a nyár? Balaton Sound, Volt Fesztivál, Siófok, buli… Sokan úgy vélik ilyenkor a szerelem is fontos elem, egész pontosan esküdnek rá, hogy az itt szőtt szerelmek hosszúak, tartósak. Nem állítom, hogy nincs így, de azért a fesztiválszex ahol egy koszos, mocsaras helyen ismered meg a másikat véleményem szerint kicsit sem hozható össze komoly ismerkedés szándékával. Már csak azért sem, mert a legtöbb bulizi vágyó kikapcsolni megy, ki akar rúgni a hámból, és csak jól érezni magát. A „csak jól érzem magam” pedig pontosan a felelősségteljes hozzáállás elmaradását jelzi. Több cikk kering az interneten a fesztiválszex témaköréből.

Talán azt gondolhatnánk, hogy ez csak a pasik hóbortja, de nem. A HáziPatika egyik cikkében leírtak szerint:

A magyar nők 85 százaléka szerint izgalmasabb lehet a szex, ha a hálószobán kívül történik – derült ki a Szülészeti-Nőgyógyászati Prevenciós Tudományos Társaság megbízásából készített kutatásból.

Tehát a hangsúly az izgalmi szint fokozásán van. Ez, az miért olyan hevesek, és gyors lefolyásúak ezek a kalandok. Mert ezek kalandok, Én személy szerint a legkevésbé sem merném semmilyen kapcsolatnak nevezni. Persze, ha a kettejük viszonya később folytatódik, és valóban komolyan is gondolják egymást az már egy másik történet. Tovább olvasva a cikket:

A szabadtéri együttlétnek komoly veszélyei is vannak – a természetben, közterületen, nyilvános medencékben összeszedhető fertőzések mellett a fogamzásgátlásra jellemzően kisebb figyelmetfordítanak spontán helyzetben. A felmérés adatai szerint közel minden harmadik válaszadó ivott már kifejezetten azért, hogy jobbá tegye a szexuális élményt, az alkohol vagy kedélynövelő szer használata pedig gyakran párosul a fesztiváli hangulathoz is. Ilyenkor könnyen csúszhat hiba az óvszerhasználatba, a rossz higiéniás körülmények miatt a fertőzésveszély is nagyobb lehet, de akár teljesen feledésbe is merülhet a védekezés (a magyarok több mint fele egyébként is vágyölőnek tartja az óvszert).

 

Idézett szöveg forrása: Házipatika.com

Figyeljetek tehát arra, hogy a buli mellett a biztonságotok is meglegyen! Jó szórakozást minden fesztiválozónak!