telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Nagycsöcsű anyuka a vonaton

0 látta
0%

https://www.xvideos.com/video629354/blowjob_on_train

A Stadler Flirt motorvonaton láttam meg ezt a gyönyörű milfet…

flirt vonat fotó
Képünk illusztráció

Akinek ruhájára rá is vertem a pöcsömet. Ugyanis van egy olyan fétisem, hogy imádok a nők ruhájára élvezni. De ne szaladjunk ennyire előre… Szóval épp felszálltam az új vonatra, amikor is láttam, hogy az egész kocsi üres. Mivel kicsit antiszociális vagyok, ezért örültem, hogy végre egyedül utazhatok, amikor is észrevettem, hogy mégsem olyna üres az a kocsi, ugyanis a vezetőoldal fele ül egy szőke hajú nő. Mivel már régóta nem volt barátnőm, így odamentem hátha lesz valami. Semmit nem vártam, csak éltem a pillanatnak. Mikor odaértem láttam, hogy egy gyönyörű, vidámarcú középkorú anyuka ül a széken, akine tekintetébe egyből el is vesztem. Mivel az idősebb nők általában már érettebbek is, így nekik nincs szükségük a tini picsáknál megszokott játékokra. Ők az egyeneséget, őszinteséget, rámenőséget szeretik, és Én nagyon az voltam. Ezért meg is mondtam, hogy nagyon szimpatikus számomra. Meglepetésként ért, amikor közölte, hogy Én is neki, és játszhatnánk kicsit, amíg meg nem érkezünk a célállomásra.

Fedezzük fel egymás testét!

anyuka a vonaton
Milf nagy csöcsökkel

Kezdésként megmutatta formás, érett kebleit. Már itt lehidaltam a gyönyörűséges látványtól. Tovább beszélgettünk, majd megmutatta a szőrös punciját.

milf szőrös punci
Szőrös puncika

Miután teljesen beindultunk egymásra, finoman rábukott a farkamra, majd nyalogatta picit, hogy felálljon. Mikor teljesen kőkeménnyé vállt, Én illedelmesen megkérdeztem:

Kiverhetem a ruhádra?

Ő igennel felelt, Én pedig föléálltam, és addig vertem a faszom, amíg a kispriccelő gecit mind rá nem lőttem a fekete polójára. Nagyon jó szextörténetben volt részem, legközelebb is vonattal utazom! Jegyet nem veszek…