telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Arab férfi eladja a lányát

0 látta
0%

Arab szexvideó!

Az Xvideos weboldalán található felvétel eredetiségét sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk, így nem kizárt, hogy egy megrendezett pornófilmről van szó, hivatásos pornószínészekkel. A történet szerint öt ember áll egy Volkswagen kisbusz előtt. Az egyik nő feje, és egész teste sötétkék lepedővel le van fedve, egy másik lány ugyan fejkendőt visel, de látszik az arca. Mellette áll a férfi – feltételezhetőleg a lány édesapja – aki éppen eladni készül lányát. Előttük áll egy katonaruhába öltözött férfi, aki valószínűleg az apát, és családját védelmezi, majd pediglen az operatőrt láthatjuk, aki egyben a vásárló szerepét is betölti. A felvételen feltűnik egy kecske, vagy kutya vagy valami hasonló állat is, miközben a katonaruhába öltözött férfi leszámolja a pénzt.

Ezt követően a katonaruhába öltözött férfi átadja a készpénzt a kitakart arcú pasinak (apa), majd az önként átadja neki a kötélre kötött állatot, mire a katonaruhás manus tiltakozni kezd, és azt mondja ez a Tiéd. Az apa ezt elutasítja, majd a lánya odaáll az operatőr (vásárló), és a katonaruhás pasihoz, és együtt elindulnak a pusztaság közepén lévő földúton. Kis séta után egy Hummer katonai dzsiphez érnek, amit egy másik katonaruhás, arcát masszkal eltakaró fegyveres férfi őriz. Az új pasi kezetfog a lánnyal, majd vált néhány szót a másik katonaruhással, mire az elviszi a kecsét, és beteszi a terepjáróba. Ezt követően a lányt beülteti a kocsisba, majd mellé teszi a kecskét is.

Ekkor öten: az operatőr (vásárló), a két katonaruhás pasi, és a lány vannak jelen az autóban, majd a kocsi elindul. Aztán valamit beszélnek, majd a lánynak meg kell simogatnia a kecskét. Pár képkockával később egy régi raktárra emlékeztető helyen vagyunk, ahol a lány az egyik katonaruhás pasit szopja, aki egy ládán ül. A videóból több részt nem találtunk, a végkifejletet nem látjuk. A Puncineked.com a témában állástfoglalni nem kíván, a videót pusztán a nagyközönség érdeklődése miatt osztotta meg.