telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Villanyszerelő bácsi

0 látta
0%

Nem tudtam kifizetni a villanyszerelés munkadíját ?

Ez egy nagyon kellemetlen szituáció volt. A kihívott szerelő bácsi nagyon kedves volt, látszott rajta, hogy szereti csinálni azt, amit csinál, és azt is elmondta magáról, hogy most már csak nyugdíjasként visszavonulva vállal el kisebb melókat. A mi munkánk viszont elég nagy volt, szóval tényleg csak az ő jóindulatán múlt, hogy eljött, vállalta, és időben meg is csinálta. Sajnos hazudtam neki, amikor azt mondtam van pénzem, mert igazából nem volt, és most, amikor fizetni kellett volna nagyon rosszul éreztem magam, hogy megvezettem szegény idős bácsikát. De vajon mit tudok tenni, hogy mégse távozzon üres kézzel?

Hirtelen támadt egy ötletem! Ez a bácsi elmondta, hogy miután a felesége meghalt ő azóta egyedül él, mivel a gyerekei már rég önálló életet élnek, így nem nagyon tud mivel foglalatoskodni. Én meg egy köcsög ribanc vagyok, ezért hát rányomultam a nyugdíjas bácsira, hátha belemegy a dologba, és nem kell fizetnem.

Egy idős embernek is jól esik a törődés..

Igen, belement! Épp az asztalon állt fent, és kötötte be a mennyezetről lelógó csillár MTL 2*0,75 dupla szigetelésű arany HO3 VVH2-F vezetékeket, amikor is odamentem elé, és elkezdtem simogatni a farkincáját kék színű, kantáros munkanadrágján keresztül. Nemsokkal később már a kezemben volt a pöcse, amit el is kezdtem neki húzogatni, és látszott rajta mennyire élvezi a női törődést, ez pedig az Én lelkiismeret furdalásomat is enyhítette.

dugás a villanyszerelő bácsival
Boldognak tűnik

Picit húzogattam neki, majd számba vettem, és megízleltem a koros férfi farkát. Picit ő is megkóstolgatta gyönyörű, tükörsima tini babapuncimat, majd 69-es pózban folytattuk. Amíg ő a csodakelyhemet nyalta, addig Én a faszát szoptam. Aztán kérésének megfelelően ráültem az arcára, hogy a punim nyalása közben a fenekem is tudja szagolgatni, majd elkezdtem a puncim előre-hátra mozgatni a száján. Lovagló pózzal folytattuk, majd a hátára feküdt, Én pedig kivertem neki. Azt hiszem így már boldogan távozik Tőlem ?