telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Popsinyaló tini lány csicskáztatása

0 látta
0%

Fenéknyalás egy szép lánytól

A fullos fekete hajú iskolás lány egy kasztingra jelentkezett. Azt azonban nem tudta, hogy itt nem ő fogja csicskára venni a pasit, hanem a pasi őt. Belépve a bejárai ajtón egyből látja, és érzi, hogy egy magabiztos, erős férfival van dolga, akinek a kutyája lesz. A lakásba beérve egyből a nappaliba mennek, ahol leülnek az egymással szemben lévő kanapéhoz majd a férfi elkezd érdeklődni a lány iránt:

Megérkezik a gyönyörű tini punci

-Szerepeltél már felnőtt filmben?
-Nem, de nagyon szeretnék már
-Van barátod?
-Igen, de nem komoly a kapcsolatunk
-Levennéd a dzsekidet, ha megkérlek?
-Igen, persze máris…
-Mi az amit bevállalnál a pénzért? 2 pasi egyszerre mehetne?
-Nem, az nem
-Biztos nem szexelnél soha két pasival egyszerre? Soha nem tennéd?
-Soha
-Esetleg nővel lefeküdnél?
-Nem, nővel sem
-Rendben. Egyenlőre nem kérdezek többet. Most megnézem hogyan alakítasz, és milyen vagy a kamerák előtt, aztán

szep csajok
Vetkőző tini

Ezt követően a lányt elkezdi vetkőztetni. A dzsekije után először a polóját kell levennie. Mikor a vonzó lány leveszi a polóját, és a pasi meglátja alatta vörös melltartóját nagyon felizgul. A lánynak nagyon szép, formás, izmos teste van. Most a cipőjét kell levennie. A csaj eleget is tesz a kérésnek, és megmutatja formás lábujjait a srácnak. Hamarosan teljesen le kell vetkőznie, majd a kanapéra felmásznia, és előre hajolva, pucsítva megmutnia segglyukát, és punciját.

jó seggű csaj
Vetkőző csajok

Ezután a lány a földön kúszva elmászik a pasihoz, majd bekapja annak mutatóujját, és szopkodni kezdi azt. Mielőtt elővenné a farkát elkezdi csókoltatni a lánnyal alsónadrágját a manus, majd előkapja az eres brét, és beteszi a csaj szájába. Hamarosan ráparancsol a nőre:

Nyald a seggem te ribanc!

És a lány azonnal engedelmeskedve elkezdi nyelvével kényeztetni a pasi segglyukát. Több pózt végigtolnak. Az egyik póz során a pasi ráül a lány arcára, és úgy nyalatja magát. Végül a lány az ágyon fekszik, a pasi pedig fölé áll, és arcon élvezi a lányt.

lány kinyalja a fiút
Seggnyalás
gecis fasz
Arcraélvezés
Actors: Nataly Gold