telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

69 szex Kicsimmel

0 látta
0%

Cuki pina az arcomba

Szerelmemmel imádjuk egymást kényeztetni. Sokan azt mondják a kezdeti testi-lelki fellángolás csak az új szerelmek egyik ismeretető jele, ami idővel majd átalakul szeretetté, ezzel együtt pedig a nemi vágy is némiképp csökken majd. 1 és  2 év közé teszik ezen időszak bekövetkeztét. Mi 5 éve vagyunk együtt, és mind a mai napig megőrülünk egymásért s egymás testéért! A 69-es póz a közös kedvencünk. Nagyon izgatott leszek akárhányszor látom Kicsimet vetkőzni, mivel tudom, hogy hamarosan rá fog ülni az arcomra, és tudom azt is, hogy érezni fogom fincsi puncijának ízét. Ő pedig a farkam ízét fogja megkóstolni, amit annyira imád, hogy akár pisilés után is bármikor szívesen leszop.

Mindig finom, apró csókocskákat adok a combjára, puncijára. Így indul a 69, közben ő az arcához dörzsöli a nagy farkam, majd finoman oboázni kezd. Én közben érzem, ahogy egyre nedvesedő puncijából kifolyó kéjnedv belefolyik a számba. Ekkor kezdek csak igazán felizgulni. Kicsim nagyon jól mélytorkozik, és bár megkért, hogy ne nyomjam le a fejét szopás közben sok esetben annyira felizgulok a punciszagára, seggszagára, hogy ha csak kicsit is de ráhúzom a fejét a farkamra. Egyébként gond nélkül benyeli a 17 centis farkamat, és nagyon imád szopni.

Fordított 69 póz

Kevesen tudják, de ilyen is van! Ha mélytorkozni akar a lány, akkor ezt a pózt tudom ajánlani, mivel így a farkad végig az érdes kis nyelvéhez dörzsölődik, mikor  a szájába teszed, ha pedig beljebb nyomod neki, akkor a torkához is hozzáér, ami isteni jó érzés. A fordított 69-es póz a 69-es póznál is sokkal jobb. Szájbaélvezésnél nem ár előtte szólni a szerelmednek, vagy partnerednek, mert ha ilyenkor sokat, vagy váratlanul élvezel az könnyen a torkára folyhat kisebb kellemetlenséget okozva ezzel, hiszen egy fordított pozícióról beszélünk, ahol ő fejjel lefele van, Te pedig úgy teszed a farkad a szájába. Aki még nem próbálta, vagy gondolkodik rajta, hogy kipróbálja bátran merem ajánlani! Nem kell félni, nem fog eltörni a farkad!

69 szex
Szopjál kicsim! Imádom, ahogy mélytorkozik…