telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) A feleségem harisnyás lábbal veri a farkamat

0 látta
0%

Menthetetlen lábfétis rajongó vagyok, aki a harisnyás lányokra gerjed

Tegnap rajtakapott a feleségem, miközben egy online pornó videóra vertem a faszomat. A nagy élvezkedés közepette nem hallottam meg, hogy nyílik a dolgozószobám ajtaja, amire pedig észbe kaptam már túl késő volt. A feleségem a következőket mondta:

Látom keményen dolgozol. Micsoda érdekes munka. Figyelemre méltó  címe van az ügynek…. XXX lábfétis orgiák. Nem is tudtam, hogy ügyvédként ilyen fontos eseteken munkálkodsz.

A mondandója után a szexi feleségem hirtelen elviharzott a dolgozóból. Azt hittem, hogy berágott rám, másnap azonban izgató meglepetéssel kedveskedett nekem.  A nappaliban található kanapénkon feküdt, lábán szexi fekete harisnya és vadító magassarkú cipő volt. Kéjesen illegette magát előttem, gyönyörű harisnyás lábai látványától szinte szétdurrant a farkam. Az asszony rájött, hogy gyógyíthatatlan lábfetisiszta vagyok és elhatározta, hogy minden csepp gecit kisajtol a farkamból.  A kedvesem rám nézett és így szólt:

Tudom, hogy a lábfétisre gerjedsz te perverz disznó. Ne más nőkre verd a kis pöcsödet, amikor tőlem is minden élvezetet megkaphatsz, hisz tudod, hogy csak kérned kell. Gyere és élvezz a fincsi kis talpaim közé! Olyat kapsz tőlem, amit még egyetlen pornó videóban sem láttál.

lábmunka, geci spriccelés a lábfejreJudit fellát a kanapéról és a combjai közé tette a merev farkamat, majd lábait összeszorítva ritmikusan hátra-előre mozgott. Éreztem, hogy nejlonharisnya anyaga hozzásimul a makkomhoz, valamint végigdörzsöli a péniszem. Mialatt az imádott ruhadarab egyre jobban dörzsölte a nemi szervemet fedő érzékeny bőrt, egyre jobban magával ragadott a kéj, szinte már mámoros tusaállapotban voltam. Feleségem tüzes puncija által kibocsátott hő átütött a harisnyán, ami tovább szította bennem a vágyat, így tudtam, hogy nem bírom már soká és hamarosan élvezni fogok. Megkértem a nejem, hogy feküdjön a hátára, talpai közé raktam a faszom, majd hevesen kúrni kezdtem őket, miközben folyamatosan a  lábfejére gondoltam. Pár lökés után fétisem beteljesült, hevesen előtörő, spriccelő gecimet az asszony dögös harisnya borította lábára lőttem.

Úgy vélem, hogy szerencsés alaknak mondhatom magam, mivel a kedvesem nem ítélt el kissé bizarr fétisem miatt, hanem inkább támogatott benne, ezzel óriási élvezetet, maximális kielégülést okozva nekem. Azóta is minden nap kényeztet engem szívdöglesztő lábaival. Nálunk minden napra jut egy kis lábmunka.