telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Gyönyörű tinilány első dugása

0 látta
0%

Ingyensex, avagy házi pornó egy fiatal Cseh lánnyal

Nekünk írt levele fordítását alább olvashatjátok:
Katika vagyok tegnap töltöttem be a tizennyolcadik szülinapomat, gyakorlatilag felnőtt nő lettem. A nem mindennapi dátumot egy különleges szexuális élménnyel tettem emlékezetesé, méghozzá azzal, hogy végre lefeküdtem a barátommal James-el.

Régóta vágytam a dologra, azonban eddig még nem mertem meglépni, ugyanis attól tartottam, hogy nagyon fájni fog. Rengeteg szexualitással foglakozó oldalt végigolvastam és a legtöbb lány azt írta, hogy a szüzesség elvesztése, az első együttlét bizony nem feltétlenül kellemes élmény.

A barátommal egy cserediák programnak köszönhetően ismerkedtem meg, az iskolánkból tíz magyar lány mehetett ki Angliába tanulni.  Egy egyetemi kollégiumi buliban találkoztam vele először, és már első ránézésre egymásba szerettünk. Már fél éve együtt vagyunk, sok mindent csináltunk már együtt, azonban a puncimba csak tegnap engedtem be szerelmem farkát.

Már többször is kielégítettük orálisan egymást , így világosan tisztában voltam a méreteivel. A hatalmas farokmérete még több aggodalomra adott okot számomra. Azt gondoltam, hogy egy 24 cm-es fasz még egy tapasztalt lánynak is fájna, nem hogy egy ilyen szűz csajnak, mint én.

Nos egy szó, mint száz a születésnapom éjjelén sor került a szexre, a várva-várt behatolásra. Nem voltam eléggé benedvesedve, így amikor be akarta tenni a farkát a barátom, egyből felnyögtem a fájdalomtól. Gyenge angolommal jeleztem neki, hogy ne olyan hirtelen és durván nyomja be nekem a lompost.

Ezután a kezemmel próbáltam szabályozni a behatolás mélységét. Éppen csak a makkja ért bele a hüvelybe és máris feszítő, kellemetlen érzés lett úrrá rajtam. Az akció közben kicsit játszadoztam  csiklómmal, így a puncim máris nedvesebbé vált, a hatalmas fasz egyre beljebb csúszott a hüvelybe, ekkor már kezdtem élvezni a dolgot.

Bepucsítottam a pasimnak tudtára adva, hogy kutyapózban szeretném folytatnia a szeretkezést. James óvatosan berakta nekem a hatalmas farkát és hátulról dugni kezdett.  Ezek után újra misszionárius pózban folyattuk, most már sokkal keményebben, mélyebben megdolgozta a szűk magyar pinámat.

Végül tengetem, hogy beleverje a farkát a számba, terméseztessen minden csepp gecit lenyeltem amit nekem ajándékozott, viszonozva ezzel az irántam tanúsított gyengédségét és odafigyelését.

Végső soron a szűztelenítésem nem sikerült rosszul. Még ha eleinte kicsit kellemetlen is volt a végére egész jól belejöttem a kefélésbe, még egy nagyot is élveztem. A jövőben folyamatosan dolgozni fokunk tapasztalatlan tini muffom tágításán, hogy minél élvezetesebb szexben, kefélésekben lehessen részünk.

Elkészült az amatőr szexvideónk, nézd meg velünk ingyen!

Apropó az első dugásunkból amatőr házi pornófilmet készítettünk,  unalmasabb napjainkon megnézünk, ezzel is újra élve a történteket. De mi nem vagyunk önző emberek , ezért ezt a remekül sikerült, tanulságos magyar házi szexvideót feltöltöttük a puncinked.com oldalra HD minőségben, hogy ti is láthassátok.