telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Egy csinos lány, aki imádja a kispöcsű pasikat

0 látta
0%

Mekkora az ideális farokméret?

Nos a fenti kérdés örök vita tárgya. Valakinek a hatalmas húszcenti feletti farkak jönnek be, és vannak olyan hölgyek is  akiket az aprócska pöcsök, a cuki kis szerszámok hoznak lázba. Az alábbi posztban egy dögös nő álláspontját publikáljuk, aki az utóbbiak táborát erősíti, azaz rajong a kis péniszű férfiakért.

Sziasztok! Áginak hívnak és szeretném veletek megosztani a témával kapcsolatos véleményem:

Segítség a partneremnek túl nagy a pénisze!

Én személy szerint imádom a kis pöcsű pasikat. Egyszerűen fel tudnám zabálni 😛 az édes pici kolbászkájukat, mondhatni, hogy ez a fétisem. A mostani pasim is mindössze pár centis farokkal rendelkezik, de ennek ellenére varázslatos vele a szex. Régebben voltam már olyan férfiakkal,  akik jóval átlagon felüli faszmérettel rendelkeztek, azonban mivel a puncim nagyon szűk dugás közben iszonyatos kínokat éltem át, azt hittem szétszakad a formás kis pinám. Sokszor annyira szétkúrták a muffom, hogy napokig nem tudtam rendesen járni, a popsilyukamról meg ne is beszéljünk… Ez előbb elírtaknak köszönhetően állandó vendég voltam a nőgyógyászati székrendelésen.

A fenti problémák miatt új partnert kellett keresnem, mivel a helyzet tarthatatlanná vált. A feladat nehezebbnek bizonyult, mint elsőre gondoltam, ugyanis az ilyen típusú férfiak tele vannak szégyenérzettel a farkuk hosszúsága miatt, visszahúzódóak, gátlásosak. Meg ugye az elő randi nem feltétlenül a centik méregetéséről szól, ez sem könnyítette meg túlságosan a helyzetem. Mégsem kérdezhettem rá rögtön, hogy:

Figyu megmondanád, hogy mekkora a faszod? 🙂

Így szedtem fel a kisfaszú barátom

Erikkel egy Facebook jelölgetős csoportban ismerkedtünk meg. A dolog jól indult, külsőre tetszett a csávó, a szövege is jó volt.. Szóval adott volt minden, ezért egy hónapnyi dumcsi után úgy döntöttem, hogy bevetem magam és küldök neki a puncimról egy képet. Szinte rögtön rám is írt, hogy nagyon tetszik neki a fazonra igazított puncikám, mire én vissza írtam neki, hogy viszonozhatná valamivel a szívességet. Felvetettem az ötletet, hogy egy videóhívás keretein belül közösen masztizhatnánk, mire hirtelen lerázott. Előszőr nem értettem a dolgot, hiszen olyan jól kijöttünk, majd hirtelen megvilágosodtam.

Biztos kicsi a srác fasza, és azt szégyenli.

Ügyesen kipuhatolóztam a dolgokat nála és elmondtam neki, hogy engem nem zavar…, sőt pont ilyen adottságokkal rendelkező srácot keresek. Szegény nem csoda, hogy így viselkedett, mivel volt olyan lány, akivel szexelni próbált és az egyszerűen kinevette az aprócska farkincája miatt.

Kipróbáltuk a domináns szexet

BDSM pornó a kis-farkú barátommalKiderült, hogy van egy újabb közös érdeklődési körünk, ugyanis mindegyikünk kedveli a BDSM-hez kapcsolódó bűnös élvezeteket. Erik megkért rá, hogy legyek a dominája, természetesen nem tagadtam meg tőle ezt a kérést. Leugrottam a helyi szexboltba és vettem egy dilator szettet.  Az orvosi húgycsőtágító készletből elővettem a legkisebb darabot és feldugtam a farkába, miközben a kezemmel a a makkját izgattam.  A bugyimat félrehúztam, hogy láthassa a nedves pinámat, miközben a pirinyó faszát vertem. Hatalmasat élvezett a drágám, miután a dilatort kihúztam a húgycsövéből a rengeteg sperma hagyta el a picike péniszét.   

A fenti szextörténet tanulsága

Nem mindig a méret a lényeg! Az átlag alatti méretekkel rendelkező pasinak is megvan a párja, jelen esetben egy fullos csaj szűk és forró puncival. Szóval a rövid hímvesszővel megáldott srácoknak sem kell szégyenkezniük.