(HD) Házi baszás a gyönyörű barátnőmmel

Fincsi lány puncik avagy házi baszás szerelmemmel

Szerelmemmel most ismerkedünk a házi szexvideó készítés rejtelmeivel. Eddig mindig csak másokat néztünk azonban nemrégiben úgy gondoltuk ezúttal mi állunk kamera elé, és mutatjuk meg mit tudunk az ágyban. Ebben a videónkban azzal kezdünk, hogy barátnőm a nappaliban fekszik az ágyon, és a tévét nézi miközben limonádét szürcsölget a pohárból. Én belépek a szobába, majd végignézek gyönyörű, feszes, gazella testén, majd megfogom felemelem a kanapéról, és a pár méterrel odébb lévő franciaágyra fektetem. Közben végig csodálom gyönyörű testét, és közben érzem, ahogy egyre keményebbé válik a farkam.

Finoman lehúzom róla a fekete harisnyáját, majd ezt követően a fekete tangáját is. Feltárul előttem csupasz babapuncija. Ekkor még izgatottabb leszek. Ő megfordul hassal lefelé, Én pedig szép, kimért ütésekkel elkezdem elfenekelni a barátnőm seggét. Addig ütöm a fenekét, amíg már piros nem lesz. Miután a sok ütéstől kipirosodott a formás szexi segge oldalra fordul, és elkezdem ujjazni a punciját. Ezt követően fölé térdelek, majd csupasz, szexi talpát a nadrágomhoz nyomja. Egy perccel később kiveszi a nadrágból az ekkor már kőkeményen álló vastag, eres farkamat, és szopni kezd. Cumizás közben a golyóimat is megmasszírozza, és megnyalogatja, mert tudja, hogy imádom. Nem kell sok idő, és beleül a farkamba.

Lassan elkezd lovagolni rajta, majd lefekszik az ágyra és hagyja, hogy megbasszam a szopós kis száját. Imádja, amikor a torkáig dugom a farkam, és szinte már fulladozik tőle. Igen, kedvence a kényszerfrancia. És Én most kényszerítem őt a szopásra, mert más lehetősége nincs. Imádom látni, ahogy vörösödik a feje, ahogy a farkam egyre beljebb tolom a szájába. Miután alaposan szétkeféltem a száját ráverem a farkamat az arcára. Miután telegeciztem az arcát, és a száját visszamegyünk a tükörhöz és készítünk még pár backstage fotót, videót nektek. Na fiúk, lányok mit mondtok hogy tetszünk nektek? Várjuk visszajelzéseiteket! Legyetek rosszak Ti is!

házi baszás
Házi baszás