Átlagos magyar egyetemista lány

Magyar csaj pénzért kefél

A mondat, amire 2018-ban már sokan fel sem kapják a fejüket. Hova lettek a normális, erkölcsös lányok? Minden szép lány kurva? Mert Én akárhányszor szétnézek kis hazánkban mindig azt látom, hogy a valamennyire szép lányok 90%-a egy pénzéhes, haszonleső kurva. A Facebookot kinyitva ömlenek rád a tiniribancok különböző szexis képei, Instagramon, és Snapchaten pedig a helyzet csak még durvább. Mégis, amikor megkörnyékezed ezeket a “jégkirálynőket” 10-ből 10 elutasít. És Te nem találod az okát, hogy miért.

Elárulom az ok a pénz. Magyarországon szinte minden lány csóró. Dolgozni nem akarnak, vagy, ha épp dolgoznak is gyakran baszással egészítik ki jövedelmüket. Ezzel így még nem is volna gond, ha nem tartozna az egészhez egy hihetetlenül brutális képmutatás. Előadják Neked, hogy őket az eszükért alkalmazzák ott, ahol, miközben a helyzet az, hogy nagy valószínűséggel csak beszopták magukat a különböző kávézókba, fagyizókba, ruházati üzletekbe. A még tanuló, egyetemista lányok között pedig még magasabb a ribancok aránya. Nem mindenki érkezik tehetős családból, így nem mindenkinek adatik meg az, hogy anya, és apa kifizesse a több százezres tandíjait, és mindemellett még finanszírozza is az egyetemi bulik, kicsapongások díját. Ez azonban nem feltételen jelenti azt, hogy az anyagilag otthonról nem, vagy csak kevésbé támogatott lányok lennének nagyobb számban a kurvák.

Ennek ehhez semmi köze ugyanis rengeteg olyan lány is kurva, aki tipikusan anyuci, apuci kicsi lánya, és otthonról megkap mindent. Akkor meg? Mi lehet az ok, hogy ők is kurvák? Nem találnak egy lúzer pasit, aki eltartja őket, és elhiszi az “egész hétvégén a barátnőimmel bulizok, ki lesz kapcsolva a telefonom, de nem csallak meg” című történetet? Ugyan már. Sokkal inkább arról van szó, hogy a lányok egy jelentős része (aki kurva) magáért az élvezetért kurva, és ha mellesleg mindezért pénzt is kap, akkor azt ugyan miért utasítaná vissza? Nincs mese skacok, valahogy pénzt kell szereznetek, és meg kell vennetek kilóra azt a ribancot, akit régóta szeretnétek. Megtérülő befektetés, higgyétek el. A szerelmet pedig ilyen kaliberű csajoknál hagyjátok meg a totál lúzereknek.

magyar csaj pénzért kefél
Magyar csaj pénzért kefél
Actors: Tricia Teen