Jürgen kurvát szerez a csóró cigánynak

Kurva dugás Németországban

Kurvát szerezni nem mindenki számára könnyű. Így van ezzel a csóró cigány is, aki Németországban dolgozik, és rendszeresen hazaküldi a pénze nagy részét, hogy az itthon maradt tesákat támogassa. Hősünknek az ismerkedés sem könnyű, hiszen csak egy koszos dokkmunkás. Mit tehet ilyenkor az ember? Nagyon semmit, kiveri magának, és sodróDIK az árral.

Azonban csodával határos módon Jürgen, a 60-as éveit taposó, gazdag, ex vállalkozó megsajnálja roma barátunkat, és úgy dönt szerez neki egy nőt cserébe, ha lefilmezheti az aktust. A cigány egyből belemegy az alkuba, majd Jürgen tartja is a szavát, és ellátogatnak egy Németországi sétálóutcában lévő bordélyházba. Beérkezvén kinézik a legjobb szabad csajt, majd Jürgen bemutatja a cigányt a lánynak, és kifizeti a kurva óradíját. Ezt követően a cigány elkülDIK fürödni, majd kezdetét veszi a szerelmeskedés.

A lány először leszopja a csávót, majd beleül a farkába, és lovagló pózban kefélnek tovább míg a srác végül az óvszerbe élvez. Ezt követően Jürgen, a kurva, és a cigány az ágyon ülve örülnek maguknak.

kurvát
Jürgen kurvát szerez a cigánynak