telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
Download complete video now!

(HD) Szőke milf kényeztet

0 látta
0%

Popsinyalás egy érett milftől

Andival a 2 gyermekes, elvált anyukával kaposvári szexpartner oldalon kezdtem el levelezni, és gyorsan kiderült, hogy ő is fogékony egy gyors kis szexkalandra. Pár levélváltás után megbeszéltünk egy talit a helyi gyorsétterembe, és ott egy menü elfogyasztása közben kibeszéltük magunkból kinek milyen szexuális vágyai vannak. Kitértünk többek között a házasságára, arra, hogy a férje elhanyagolta, nem dugta meg rendesen stb stb… Elmondta, hogy ez miatt nagyon rosszul érzi magát, úgy gondolja ő már nem olyan kívánatos, mint nőtársai, ezért is regisztrált fel arra a társkereső oldalra. Illetőleg megtudtam, hogy régi vágya, hogy újra kinyalhassa egy pasi seggét.

eretnok, szőke milf

A kajálás után a 13 órási helyi járatos busszal elmentünk a lakására, ahol beérve mindenhol tisztaság, és rend fogadott. Ekkor megszólal:

Vetkőzz le!

Mire mindent levettem láttam, hogy ő már ott vár meztelenül a fürdőkádba. Odamentem, majd beültem hozzá a kádba, és vad csókolózásba kezdtünk. Ezután alaposan megmostuk egymást, majd gyors törülközés, és irány a hálószoba. Egy kis 69ezés után ledöntött az ágyra, majd szájával elkezdte kényeztetni a popsilyukam. Istenien csinálta! Látszik, hogy valóban profi, és hogy tényleg imádja csinálni!