telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Csajom durván leszopja a faszomat

0 látta
0%

Verd ki rám a nagy faszod szerelmem!

19 éves, pici puncis tini lány vagyok, aki imádja a barátja farkát. Az Én fiúmnak elég vastag, és nagy farka van. A legjobban azt szeretem, amikor előveszi Nekem, és előttem keményedik meg neki, mert ilyenkor tudom, hogy Én váltottam ki belőle mindezt s hogy miattam izgult fel ennyire. 3 éve ismerkedtünk meg az iskolában, és kb 1 nap múlva le is feküdtem vele, mert sok másik lánytól hallottam, hogy állítólag annak a fiúnak nagy farka van. Bár akkor épp volt barátnője, de ez sem engem, sem pedig őt nem zavarta.

Emlékszem, mikor legelőször komolyabban beszélgettünk az első szex után, akkor mondta el, hogy a jelenlegi barátnője fél a farkától, mert, hogy túl vastag, meg túl nagy, és nem akarja, hogy teljesen betegye a puncijába, popsiba meg alapból nem engedi. Pedig a srácnak nagy kedvence az anális szex is. Szóval jah, ez volt a helyzet, Én pedig túl kíváncsi voltam, így megtörtént az első alkalom. Másodjára, amiről most ez a szex videó is készült csak egy gyors szopásra volt időnk. Átmentem hozzá, az anyukája nagyon finom húslevest csinált. Ebédeltünk egyet, aztán bementünk a szobájába. Azonnal elkezdtünk csókolózni, és éreztem, ahogy feláll a farka s hozzám nyomja.

Na itt totál beindultam, és már térdeltem is le elé. Lehúztam a szürke melegítőnadrágját, majd ránézvén nagy farkára egyből elmosolyodtam s a számba vettem azt. Nagyon finoman s lágyan kezdtem el körkörösen izgatni a makkját érdes kis nyelvemmel, majd kivettem a számból a farkát, és ráköptem egy jó nagyot. Tudom, hogy imádja, ha bőnyállal szopom le. Jó nyálas lett az egész arcom, ahogy a farkát hozzádörzsöltem az arcomhoz, majd mikor már láttam rajta, hogy szeretne elélvezni, megkértem:

verd ki rám

És ő elkezdte gyorsabban húzogatni a farkát, miközben a fejemet a golyóihoz nyomta s megparancsolta, hogy nyalogassam őket. Nem kellett sokáig szopkodnom, nyalogatnom a golyóit, és teljesen kész lett. Az arcomra élvezett. Aztán szétkente a gecijét a farkával az arcomon, mert tudja, hogy imádom.

baratnom szopja a faszomat
Leszoptam a barátomat
Actors: Miss Banana