18 éves duci tinilány suli után (2006)

Szexéhes fiatal lányka

A mai szépségideálnak megfelelni szinte lehetetlen. Mindenkibe van valami “hiba” ami nem is hiba, csak egyedi ismertetőjel. Vannak pasik, akik a vékony, fullos, topmodell csajokat szeretik, és vannak pasik akik a húsosabb, ducibb csajokat preferálják. Általában véve a ducibb, vagy kövér lányokat lényegesen több inzultus éri, mint vékony társaikat, pedig ők is ugyan úgy utánafordulnak ám a jó pasiknak. Ez a lány úgy szokta enyhíteni szexuális étvágyát, hogy az iskolából hazaérvén egyből maszturbálni kezd, és közben a suli legjobb pasijaira gondol.

Azokra a pasikra, akikről tudja, hogy valószínűleg soha nem fognak rá nőként tekinteni, mert nincs modell alkata. A masztit mindig pornónézéssel kezdi. Újabban van egy internetes barátja is, aki tőle 394 kilométerre lakik, így csak Skypeon tudják tartani a kapcsolatot egymással. Megismerkedésük elején már ki is próbálták a telefonszexet, és a Skype szexet egyaránt. Ha a fiú is ráér, akkor együtt szokott maszturbálni a lánnyal Skypeon. Most is így történt. A fiú először a barátnője melleire volt kíváncsi, így megkérte, hogy húzza fel a pólóját, és mutassa meg a melleit. A lány eleinte kicsit bátortalan volt, de végül eleget tett barátja kérésének. Aztán kezdett ő is felizgulni… A pólófelhúzás után a nadrágját is levette, majd felhúzta a lábát, és megmutatta enyhén borostás, szőrös tini punciját barátjának.

A lány a dundi kis puncikáját mindig csiklóizgatóval szokta kényeztetni s közben az ország másik felén élő barátjára, és a suli legjobb pasijaira gondol. Finom simogatásokkal kezd, majd egyre durvább mozdulatokat tesz egészen addig, amíg csiklóorgazmus közelébe nem kerül. Többször mintha a fenekébe is fel szeretné dugni a vibrátorát, de végül nem biztos benne, így nem teszi meg. A barátja közben kétszer is elélvezett a nagy fenekű tinédzser barátnőjére, akit valószínűleg soha nem fog tudni megdugni az óriási távolság miatt. A Skype szex, és telefonszex jó dolog, aki még nem próbálta, próbálja ki itt.

duci tinilány
Duci tinilány