Megtankolta a BMW-t, közben behugyozott a szöszi

Szexi szöszi nyilvánosan bepisil

Barátnőmmel elmentünk a hétvégén meglátogatni a szülőket, nagyszülőket. Ettünk, ittunk, vígan elvoltunk, azonban amíg Én útközben egyszer megálltam hugyozni a bokorban, a csajom csak a telefonját nyomkodta.

Az autópályára felhajtva hatalmas dugóba kerültünk, 2 óra alatt alig pár kilométert haladtunk, a csajomnak pedig egyre jobban kellett pisilnie, ám az kizárt volt, hogy ott a nyílt színen, az autópályán a sok perverz gyökér szeme láttára kezdjen hugyozni. Közben eltelt még 1 óra, majd lejöttünk egyet vásárolni s ekkor vettük észre, hogy a tankmutató nullát mutat! Megálltunk hát tankolni a legközelebbi benzinkúton.

Tankolta az 525d-t, miközben bepisilt a csajom

Barátnőm kiszáll, leemeli a dízel pisztolyt, majd elkezdi tölteni a gázolajat az 525d-be s közben már nem bírja tartani a pisijét. Ott, mindenki előtt hugyozta magát össze. Az üzlet természetesen tele volt, így nem mert beballagni a wc-be, ezért hátul a kút oldalánál fejezte be a pisilést. Nagyon szexi látvány volt, egyből fel is állt rá a farkam, és otthon hatalmasat keféltünk!