telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Szex az erdőben az öreg favágóval

0 látta
0%

Dugás a szőke puncikkal

Az öreg favágó már nagyon régóta hasítja a fákat nap, mint nap, éppen ezen aktív életnek köszönhetően a koránál igencsak jobb formában is van, amire mind az idősebb nők, mind pedig a fiatal tinik felfigyelnek. A szex az erdőben régi ábrándja volt az öregembernek, azonban ehhez nem volt jó számára akármilyen partnert. Gyengéi a szőkék, a szőke fiatal lányok. Azokért bármikor képes megveszi, és nagyon régóta gondolodik már rajta, hogy milyen jó is lenne, ha egy ilyen fiatal lánnyal kefélhetne egyet. Ekkor még nem is sejti, hogy álma a mai napon valóra fog válni…

Épp egy közepes méretű farönkot hasogat, amikor egy szőke hajú csajszi megszólítja őt. A gyönyörű, zöld szemű lány, és az idős úr tekintetében egyből megjelenik a közös vonzalom, és egymás testének imádata. Nagyon romantikus pillanat ez. A csaj szóba elegyedik az öregemberrel, majd elmondja neki, hogy zsánerei az olyan férfiak, mint ő. Elmondása szerint a korabeli huszonéves srácok nagyrésze eléggé töketlen, aki nem az, az pedig már foglalt. Az idős úrnak nagyon jólesnek a dícsérő szavak, és épp amikor megdícsérné a lány vonzó külsejét a lány megszólal, hogy jött velem még valaki, akinek szintén régóta tetszel. Ekkor az idős úr nagyon meglepődik, és amikor hátra pillant még egy szexi szöszit lát meg.

Hirtelen nagyon izgatott lesz, és magához hívja a lányokat, majd gyorsan levetkőznek, és két meztelen tinivel csókolózva az erdő közepén kezdetét veszi egy erotikus vágyálom megvalósulása. Miközben az egyik lánnyal még csókcsatáznak, a másik lány már térdel előtte, és szájába veszi az öregember vastag farkát. Az előjáték után az idős úr lefekszik a földre, majd 69-es szexpózban élvezkednek tovább. Annyi különbséggel, hogy a mási lány is a farkával foglalkozik, így egyszerre két lány szopja az idős úr faszát. Ezután kutyapózban, majd lovagló pózban is dugnak, majd az öreg úgy dönt megvalósítja álmai csúcsát az arcra élvezést, így arcon élvezi a két szexi szőkét.

szex az erdőben
Idős ember két szőke puncival kefél